reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

butelkowe mamy

szkoda, ze takiem miarki nie można sobie na cycka założyć żeby wiedzieć ile Skarb wypija... :-) my dokarmiamy bebilonem pepti... niestety na receptę i jak mi sie skończy to nie wiem gdzie będę biegac.. ps. ciotka ma aptekę.. ale tak jakoś głupio... ale to ja jestem głupia pod tym względem.. :-D ale mi się gwazdka kręci, więc.. cyc w ruch.. :-)

reklama
Tosia jak głupio no prosze Ciebie przeciez to dla Twojej księżniczki :-)
ja Lene dokarmiam Nanem takkim zwykłym z marketu za 12zl (przy Julci tez go stosoawałam) i jak na razie żadnych problemów kupkowych nie mieliśmy....

reklama
Tosia jak głupio no prosze Ciebie przeciez to dla Twojej księżniczki :-)
ja Lene dokarmiam Nanem takkim zwykłym z marketu za 12zl (przy Julci tez go stosoawałam) i jak na razie żadnych problemów kupkowych nie mieliśmy....

Ja też podaję NANa. Dwa razy podałam Niuni Bebiko, bo w szpitalu polecali, ale niestety chlusnęło z niej nieziemsko raz i drugi, więc natychmiast męża wysłałam po inne mleczko i kupił NAN Pro. Jak narazie jesteśmy zadowoleni. Kupki ze 2-3 na dzień i normalne.

Co do pojemnika na mleczko to też muszę sobie zakupić...

Do góry