Mama 2 latka
Zaciekawiona BB
Mamusie 2 latków. Czy wasze dzieci też wylewają wode gdzie sie tylko podoba? (Np: podłoga, stolik, sciana)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale zabawy w wodzie i z wodą bardzo lubi.Mamusie 2 latków. Czy wasze dzieci też wylewają wode gdzie sie tylko podoba? (Np: podłoga, stolik, sciana)
Albo panie w przychodni...U nas babcie nauczyły. I sąsiedzi. I panie na sali zabaw rozdające lizaki. Nawet nie jemu, ale innym dzieciom i on też chce...
Tak. I to z premedytacją!!!Mamusie 2 latków. Czy wasze dzieci też wylewają wode gdzie sie tylko podoba? (Np: podłoga, stolik, sciana)
Tak! Trzęsie bidonem, aż zacznie się z niego laćMamusie 2 latków. Czy wasze dzieci też wylewają wode gdzie sie tylko podoba? (Np: podłoga, stolik, sciana)
Patrzy na mnie i smieje się, że leci na podłogę. Super zabawa...Szczególnie na twardych płytkach i kiepskiej koordynacji ruchowej.Tak! Trzęsie bidonem, aż zacznie się z niego lać
Tak to taka darmowa siłka dokładnie. Wiesz co przyniosłam nocnik wytłumaczyłam, po czym przez pierwsze pięć dni (u jednej chyba 7) poprostu latałam z mopem. Po tygodniu zaczęły wołać.Teraz kończy się trzeci tydzień (jest teraz przerwa w żłobku) i jedna radzi sobie jest ok,druga ma problem z kupa,jest zbyt niecierpliwa żeby tak długo siedzieć na nocniku Obie mają założone podkłady +takie co są na łóżko) na wózku i na krzesełkach bo bardzo nie chce tego pracNo to faktycznie masz "zabawe". Fitness zbędny. A mąż ostatnio do mnie: szkoda, że nie mamy takich dwoch(mowa o coreczce).
Można zapytać, jak udało Ci się odpieluchowac?