reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

No to przynajmniej wiem, że nie tylko mój taki ruchliwy ;-) tylko jeszcze ta waga mnie przeraża:-) jeszcze 3 m-ce, ciekawe ile osiągnie pod koniec:-D Słyszałąm, że brzuszek przy chłopczyku jest większy niz przy dziewczynce.. moj jest juz naprawde spory...

to wstawiaj fotke :) zobaczymy :)

reklama
Bafinka dzięki Ci dobra kobieto :-D:-D:-D W końcu się roześmiałam :-D:-D:-D I pomyśleć, że mała literówka tak potrafi humor poprawić ;-)
BabyLola moja bąblica jakoś w 21t4d ciąży ważyła 978 gram, także podejrzewam, że kilogram to już spokojnie przekroczyła :baffled:

widze ze te nasze dzieciaczki to wagowo już różne są. Moja dzisiaj ok 800g miała więc chyba wielka nie jest jak to początek 27 tyg. Alewg pomiarów wszystko w normie.

Kiedyś czytałam że waga z usg jest tylko orientacyjna i możliwość błędu to 500g, więc może trochę stąd te różnice i geny robią swoje :-)

widze ze te nasze dzieciaczki to wagowo już różne są. Moja dzisiaj ok 800g miała więc chyba wielka nie jest jak to początek 27 tyg. Alewg pomiarów wszystko w normie.

Asia spokojnie, nasza MAja miala wczoraj ok 880g wiec waga podobna, lekarz mowi ze jest wszystko ok i tego sie trzymajmy.... swoja droga nasza malutka 5tygodni temu wazyla ok 375g wiec przyrost o 500g jest jednak spory ;)

ja to sie cziesze ze Wikolek jakiś gigant nie jest po tatusiu. Ja bym chciała żeby raczej drobniejsza była po mamusi. Bo dzwigać potem takiego pulpecika to mi ciężko będzie.

no właśnie, z tym dzwiganiem to chyba najgorzej :D wstawiam fote brzucholka :-p

brzuch 1 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg

BabyLola ładny zgrabniutki brzuszek masz:)
Ja po dziewczynkach moich licze że synek wagowo będzie podobny do sióstr więc tak 3 kilo z groszem pewnie będzie ważył przy narodzinach

reklama
Do góry