reklama
Bafinka
Fanka BB :)
no mam troche więcej haha 23.. ale w sklepach zawsze pytają mnie o dowód jak chce piwo kupić.. teraz droche mnie to denerwuje ale może w przyszłości bede się z tego cieszyć..
Bafinka
wiem co czujesz. ja mam 26 a bez dowodu się nie ruszam, no teraz z brzuchem to nie pytają za bardzo ale wczesniej to zawsze. Rok temu się spytałam babki w sklepie na ile ja jej wyglądam że pyta, a ona mi że na 16 lat :/ Ciekawe czyjak będe mieć 40 to będe wyglądać też 10 lat młodziej
wiem co czujesz. ja mam 26 a bez dowodu się nie ruszam, no teraz z brzuchem to nie pytają za bardzo ale wczesniej to zawsze. Rok temu się spytałam babki w sklepie na ile ja jej wyglądam że pyta, a ona mi że na 16 lat :/ Ciekawe czyjak będe mieć 40 to będe wyglądać też 10 lat młodziej
Dora, no to chyba była ostatnia chwila na zamieszczenie pamiatkowego brzuszka. Teraz juz po wsszystkim. Ale brzuszek piękny.
Bafinka, rzeczywiście wyglądasz jak nastolatka. Na miniaturce mogłabym powiedzieć, że jak calineczka z bajki
Bafinka, rzeczywiście wyglądasz jak nastolatka. Na miniaturce mogłabym powiedzieć, że jak calineczka z bajki
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Heheh to ja też zaliczam sie do tych co wyglądaja na mniej.tez długo musiałam dowodem się okazywac ;-)
reklama
S
sińka
Gość