reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Bafinka
wiem co czujesz. ja mam 26 a bez dowodu się nie ruszam, no teraz z brzuchem to nie pytają za bardzo ale wczesniej to zawsze. Rok temu się spytałam babki w sklepie na ile ja jej wyglądam że pyta, a ona mi że na 16 lat :/ Ciekawe czyjak będe mieć 40 to będe wyglądać też 10 lat młodziej :)

Jak bedziecie w moim wieku to na pewno bedziecie sie z tego cieszyc. Fakt ze ja do 30stki tez czasami mialam problem jak kupowalam alkohol a teraz to juz moge zapomniec.

Dora, no to chyba była ostatnia chwila na zamieszczenie pamiatkowego brzuszka. Teraz juz po wsszystkim. Ale brzuszek piękny.
Bafinka, rzeczywiście wyglądasz jak nastolatka. Na miniaturce mogłabym powiedzieć, że jak calineczka z bajki :)

reklama
Dora, Bafinka wspaniałe brzuszki:-)
Dora dziś brzucholek jest już wspomnieniem:-)
Bafinka rzeczywiście wyglądasz jak kwitnąca 16-stka ale oczywiście to bardzo pozytywne, śliczna mamuśka z Ciebie:-)
Wklejam ostatnie brzuszkowe foteczki z 38tc:-)
050 (2).jpg054.jpg060.jpg

Do góry