reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Angie na pocieszenie ci powiem, że czop ci moze odejśc dopiero na porodówce i wcale nie musisz chodzić 2 tygodnie z bólami żeby urodzić - to moze się zacząć ot tak z nienacka (hehe fajnie to brzmi, nie? z nienacka - ja te chce z nienacka!!)

reklama
Dziewczyny - jeszcze a propos stóp - czy ta opuchlizna też Was pobolewa/pobolewała jak sie naciśnie? Bo ja juz się zaczynam bać że mi się coś tam narobi, bo jak dotykam to tak boli jakbym posiniaczona była , ale jak lekarza pytałam o opuchliznę i położną to mówią że normalne...

Baśka, mnie opuchlizna bolała tak, jakby mnie ktoś skopał i podeptał.

Angie, nie martw się. Mi czop odszedł dopiero, jak mnie czyściło po lewatywie (ale było fajnie ;D ;D ;D).

Wiem, ze tak bywa moja siostra tez tak miała. A co do lewatywki to jak mnie wczesniej wyczysci samo to co i tak mi zrobia?

gluszek, cos podejrzane to zdjecie stop......ja np swoich nie widze jak stane na wadze hehe
przyznaj sie, czyje to stopki? ;)

angie, chyba zalezy od szpitala z ta lewatywka......chyba mozna nawet powiedziec, ze sie nie chce.

Nie radzę nie brać lewatywy, myślę, ze źle zrobiona lewatywka u mnie była przyczyną tego, że sie męczylam tak jak sie męczyłam.

ANGIE przeczuwam że Ciebie weźmie z nacka hihihihih z nienacka expressem i po bólu :)
a lewatywka lepiej zeby była :)

nie wiem czy u nas robia i nawet nie wiem jak to sie nazywa w jakims zrozumialym dla tubylcow jezyku
zawsze mozna wytlumaczyc........np gestykulujac ;)

reklama
Do góry