reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Agatatje - może "enema" im cos mówi bo to chyba taka bardziej międzynarodowa nazwa :D tzn na pewno angielska a gestykulację to może by oni jakoś inaczej mogli zrozumieć ;D

reklama
A TO MOJ BRZUSZKE ZARAZ PRZED WYJAZDEM DO SZPITALA:
wbolach8gd.jpg

i 3 DNI PO PORODZIE:
brzuszke3dzienpoporodzie4ws.jpg
przodbrzuchapoporodzie2pz.jpg

cHYAB NIE JESTE TAK ZLE,WRACA POWOLI DO FORMY ;)

Maxin ślicznie chowa się twój brzucholek :)
Heksa ja podobnie mam jak ty, brzuszek już malutki ale tyłek i uda to szkoda gadać. Zresztą dzisiaj jedziemy do Fashion Hausa na zakupy bo w nic nie umiem się wcisnąć. :p

maxin fajnie i tatuaz sie nie rozciagnal! ;D zawsze wszyscy strasza, ze sie moze zdeformowac.
a pepek masz zawsze wystajacy?

Abryz przestań bo lacha z Ciebie napewno a co do pozostałości po ciązy to przecież zejdą no w końcu gdzie był wieeeeeeeeeeelllllllkkkkkkkkkkkiiiiiiiiii Jakub to narazie 4 dni
Maxin taki malutki brzuszek był przed porodem??????????? widać powoli wraca do formy :) :) i tatuaż nienaruszony :)

reklama
;) ;) ;)
NIECH WRACA DO FORMY JAK NAJSZYBCIEJ
A PEKEK NIGDY NIE MIALAM WYSTAJACEGO??? MAM NADZIEJE,ZE SPOWROTEM WROCI TAM GDZIE BYL ;)

Do góry