reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
agatatje i głuszek - super zdjęcia

fajny pomysł z tym zdjęciem z wagą

mi już opuchnizna z nóg zeszła kilka dni temu - uff - w końcu mieszczę się w swoje buty ;) - ale wcześniej miałam nogi gorsze niż ty głuszek :(

Głuszek - mogłabym sobie zrobić podobne :D ale stopy to mam chyba jeszcze bardziej opuchnięte
Ostatnio na szkołe rodzenia założyłam zielone skarpetki - stopy są ze 2 razy grubsze niż normalnie i tak sobie ćwiczymy i machamy nimi a ja mówie - o boże, czyje to stopy bo nie czuję że moje , a dziewczyny na to że Shreka :D i tak już mam stopy shreka i marzę o tym żeby to zeszło i żebym w lato mogła założyć normalne buty ale z tego co Gosiek piszesz to może nie być za szybko?? kurde, buty dwa numery mniejsze to to o czym teraz normalnie najbardziej marzę...

reklama
Kate pocieszaj dalej...Tylko ja jakos tego sobie nie wyobrazam bo inne dziewczyny bez tych czopow i z mega skorczami chodziły 2 tygodnie a ja z moim czopem i skorczami, ktore ledwo co czuje na co mam liczyc...? chyba tylko na cud nagłego odejscia wod i wszystkiego naraz :p

Do góry