reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Angie na pocieszenie ci powiem, że czop ci moze odejśc dopiero na porodówce i wcale nie musisz chodzić 2 tygodnie z bólami żeby urodzić - to moze się zacząć ot tak z nienacka (hehe fajnie to brzmi, nie? z nienacka - ja te chce z nienacka!!)

reklama
Dziewczyny - jeszcze a propos stóp - czy ta opuchlizna też Was pobolewa/pobolewała jak sie naciśnie? Bo ja juz się zaczynam bać że mi się coś tam narobi, bo jak dotykam to tak boli jakbym posiniaczona była , ale jak lekarza pytałam o opuchliznę i położną to mówią że normalne...

Baśka, mnie opuchlizna bolała tak, jakby mnie ktoś skopał i podeptał.

Angie, nie martw się. Mi czop odszedł dopiero, jak mnie czyściło po lewatywie (ale było fajnie ;D ;D ;D).

Wiem, ze tak bywa moja siostra tez tak miała. A co do lewatywki to jak mnie wczesniej wyczysci samo to co i tak mi zrobia?

gluszek, cos podejrzane to zdjecie stop......ja np swoich nie widze jak stane na wadze hehe
przyznaj sie, czyje to stopki? ;)

angie, chyba zalezy od szpitala z ta lewatywka......chyba mozna nawet powiedziec, ze sie nie chce.

Nie radzę nie brać lewatywy, myślę, ze źle zrobiona lewatywka u mnie była przyczyną tego, że sie męczylam tak jak sie męczyłam.

ANGIE przeczuwam że Ciebie weźmie z nacka hihihihih z nienacka expressem i po bólu :)
a lewatywka lepiej zeby była :)

nie wiem czy u nas robia i nawet nie wiem jak to sie nazywa w jakims zrozumialym dla tubylcow jezyku
zawsze mozna wytlumaczyc........np gestykulujac ;)

reklama
Do góry