reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

kropecka - jak zwykle piękna !!! brzyuch już sporawy -ale fajny ten mix będziesz miła sper pamiatkę
Agatatje - ty masz dopiero gigancjiks!!! A jakie 600 g ? Tyle ma jeszcze przytyć maluch, eeee chyba niemożliwe -w niecałe trzy tygodnie? ślicznie wyglądasz

heksa no coz - przymajmniej sie nie toczysz jak chodzisz bo z taką piłka przed soba jak my mamy to pozostaje się nam już tylko toczyć - ja sie kołysze jak kaczucha jak chodzę. Sa plusy i minusy.

reklama
wiecie co a ja to nawet paznokcie u nog sobie moge obciac,z pomalowaniem to nawet nie probowalam wiec niewiem,ostatnio malowalam w lutym na wlasne wesele i juz wtedy bylo dosc ciezko i niewygodnie ale teraz to mi sie nawet nie chce,oczywiscie obciac musialam zeby poloznej nie podrapac,a propo to czy do porodu zaklada sie skarpetki bo na roznych zdjeciach z porodow widzialam i sie zastanawiam???

agatatje - super brzuszek - zgrabny i mama śliczna
głuszek - mój maluch w 3 tygodnie przytył 700 gram - a więc jest to możliwe :D i nawet realne ;D

a moja 3 tyg temu wazyla ok 2700-2800 wiec mozliwe ze nie bedzie az taka kruszynka?

spoko - jak mój się zmieścił - o zgrozo - ::) 38 cm główka ::)- to twój też na pewno. Wiesz co jak się patrzę na niego, to aż ni się nie chce wierzyć, że taka wielka główka przecisnęłą się przeze mnie.

a to juz wogóle mi się nie chce wierzyć. A termin miałam na 05.05 - to rodziłabym takiego dużego jak jest w tej chwili. szok.

reklama
Do góry