reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

kropecka - jak zwykle piękna !!! brzyuch już sporawy -ale fajny ten mix będziesz miła sper pamiatkę
Agatatje - ty masz dopiero gigancjiks!!! A jakie 600 g ? Tyle ma jeszcze przytyć maluch, eeee chyba niemożliwe -w niecałe trzy tygodnie? ślicznie wyglądasz

heksa no coz - przymajmniej sie nie toczysz jak chodzisz bo z taką piłka przed soba jak my mamy to pozostaje się nam już tylko toczyć - ja sie kołysze jak kaczucha jak chodzę. Sa plusy i minusy.

reklama
wiecie co a ja to nawet paznokcie u nog sobie moge obciac,z pomalowaniem to nawet nie probowalam wiec niewiem,ostatnio malowalam w lutym na wlasne wesele i juz wtedy bylo dosc ciezko i niewygodnie ale teraz to mi sie nawet nie chce,oczywiscie obciac musialam zeby poloznej nie podrapac,a propo to czy do porodu zaklada sie skarpetki bo na roznych zdjeciach z porodow widzialam i sie zastanawiam???

agatatje - super brzuszek - zgrabny i mama śliczna
głuszek - mój maluch w 3 tygodnie przytył 700 gram - a więc jest to możliwe :D i nawet realne ;D

a moja 3 tyg temu wazyla ok 2700-2800 wiec mozliwe ze nie bedzie az taka kruszynka?

spoko - jak mój się zmieścił - o zgrozo - ::) 38 cm główka ::)- to twój też na pewno. Wiesz co jak się patrzę na niego, to aż ni się nie chce wierzyć, że taka wielka główka przecisnęłą się przeze mnie.

a to juz wogóle mi się nie chce wierzyć. A termin miałam na 05.05 - to rodziłabym takiego dużego jak jest w tej chwili. szok.

reklama
Do góry