reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Lilith nosisz brzuszek bardzo ladnie,podziwiam,ze masz sily na takie dlugie spacer z takim gigancikiem.PIeknie go noisz ;D
Kasiunka ale cudenko fotki nad morzem,jak mi sie teskni za morzem.Pieknie wygladasz ;)

reklama
lilth - brzusi ogromniasty - biedulko pewnie kręgosłup ci peka.
kasiuńka- piękne zdjęcia - ja też zazdroszczę morza :)
A+T zawartosć brzuszka piękniejsza od brzuszka, oczywiście brzuszek też niczego sobie ;D ;D ;D

Wszystkie brzuszkowe fotki jak zwykle fajne!
Lilith-masz bidulko co dźwigać, ale wyglądasz bardzo ładnie, najwięcej poszło Ci w brzucho.
Kasiuńka-jak ja bym chciała pospacerować sobie nad morzem, zazdroszczę, a Ty wyglądasz jak zwykle szczuplutko.
A+T-to niesamowite że takie cudo miałaś w tym brzuszku, a jak teraz, pewnie niewiele Ci zostało bo byłaś bardzo szczuplutka nawet przed godziną zero.

lilith - ale brzuszek ogromny - i tak ślicznie wyglądasz
kasiunka - super brzuszek

a to mój brzuszek - zrobiony rano przed porodem
pict00105xn.jpg

Agatatje super wyglądasz!
Kasiunka slicznie!
Lilith brzusio ogromniasty, ale tylko brzusio i bardzo fajnie wyglądasz!
A+T, Gosiek czyżby tęsknilo sie za brzuszkami ;), brzuszki piękne, ale sie nie umywają do lokatorów :)

gunia - do brzuszka nie tęsknię ::)- tylko zrobiłam zdjęcie przed pójściem do szpitala - nie miałam kiedy wkleić - bo komp mi się zepsół - potem zapomniałam i dopiero a+t mi przypomniała - a więc tak wkleiłam do porównania

Jasne, ja tak tylko :-[ Tak naprawde fajnie zobaczyć jak wyglądał brzuszek w dniu porodu :)

Ja znowu na chwile :) oto my w 36tc. Nie prezentuje sie najlepiej, ale to ten stres szpitalny tak mnie zaorał...

reklama
wesolutka, super brzsuszek, wygladasz bardzo ladnie. I chyba ci sie juz opuscil, przynajmniej mi sie tak wydaje.

Do góry