reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
gosiekto zdjecie malego co masz w podpisie jest mega slodkie ;D
tez sie czesto zastanawiam jak taka dzidzia ze mnie wyjdzie, ale widac musi to byc jakos sprytnie zaprojektowane ;)
600g spokojnie maly przytyje jak poczeka do terminu ;D

a w ogole to mimo mojego giganta to ja ostatnio POMALOWALAM PAZNOKCIE! Nie wiem jak to zrobilam, bo normalnie to mi ciezko skarpetki wlozyc hehe, teraz bede prosic meza, zeby lakier zmyl bo do szpitala nie mozna miec pomalowanych.

Lilith ale masz Gigancika!!!ale super!!ciesz sie brzyuszkiem o potem juz bedziesz sie takim cieszyc az za X czasu!!!!!!

Agatatje- super wyglądasz :laugh:, a co do paznokci u stóp - ja też sobie sama maluję ;D ;D ;D

Lilith- brzusio spooooory, ale wyglądasz świetnie :laugh:

Ja też wklęję zdjęcia z dzisiejszego popołudniowego spacerku nad morzem. 38 tydzień.

Jakość kiepska, bo zdjęcia robione telefonem. :p

Alescie brzusiow nawklejaly!!

maxin, Twoj brzus jaki zgrabny!!
głuszek - ale okraglutki brzuchalek
abryz, swietne te fotki z kubkiem
trininlov, ale kwitnaco Ci z brzusiem.
Julienx, piekne pozegnanie z brzuszkiem!
Kropecka, ale Ci brzuszek rosnie i jak jest pieknie ksztaltny
Agatatje - duzy Twoj brzucholek i fajne ciuszki
Lilith, ale gigancik - slicznie wygladasz :)
Kasiunka, ale piekne, romantyczne fotki

A tak mysmy wygladali na pare godzin przed wyjazdem do porodu:
brzuszek41tcmale9pt.jpg

reklama
LILITH no piękny gigancik i świetna sesja
KASIUNKA tylko w brzuszek poszło (i tego morza za Tobą pozazdrościć) ;)

Do góry