reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

hej!!!no wiec ja myslalam ze to tylko moje insynuacje, ze mi brzuch sie powiekszyl, a tu prosze:) Ja swego nie pokaze, bo nie moge ze wzgledu na religie:) Jestem muzulmanka, a w Islamie trzeba sie zakrywac. Na codzien nosze hijab, czyli ubranie i chuste zkarywajaca wszystko, oprocz twarzy i dloni. Tak wiec brzuszka nie pokaze, ale na slowo wierzcie mi,ze jest jakby wiekszy, ale w 6tym tygodniu?sama nie moge w to uwierzyc. Dziewczyny nie moge sie doczekac, kiedy juz bedziemy wielkie!!!wtedy postaram sie umiescic zzdjecie normalnie w ubraniu, a bruzch i tak bedzie widoczny:)przez ubranie:)pozdrawiam!

reklama
Pewnie Tamarunia ze bedzie widoczny!!! :) wiec w ubranku tez mozna podziwiac i to nawet za niedlugo!! :):) ja za kilka dni chwale sie swoim w 9 tc :) Nadiaw twoj jest uroczy!!:) i moj tez cos jakos opadl przez te mdlosci :0 ale twardziel jest!

no i udalo sie dyis brzusio tu wrzucic.
Fotka z 8w2d
brzuszeksredni3gh.jpg

Bardziej wyglada na tluszczyk co? Ale, tak czy siak, wczesniej go nie bylo, a teraz jest i milo go miec. :)

a+t+? piękny brzuś. Naprawde aż miło patrzeć. Zastanawiam się jak bedziemy wyglądać za miesiąc. Wtedy to będzie piękny widok. ::) ;D

Sliczny brzuszek!!! i to napewno nie jest tluszczyk!!!!:) ja mam bardzo podobny :) i wiem ze jest twardziutki :):)
Ale sliczny:):)

hihi, dzieki
Czasem widac go bardziej, czasem mniej (w zaleznosci od tego co oprocz macicy sie w podbrzuszu cisnie ;)), ale zawsze costam jest innego niz wczesniej. bombowe uczucie! :)

No bombowe!! ja sie juz niemoge doczekac jak sie pochwale moim :):) moj jest alkiem podobny do twojego jak jest na czczo...ale jak tylko uda mi sie cos zjesc...to niesamowicie puchnie!!!:):)

reklama
Do góry