reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Lilith, gratuluję brzuszka!
Choć wydaje mi się, że mój jest większy... ale to może tylko złudzenie. Nigdy nie należałam do szczuplaczków :)

reklama
Ja jak tylko skoncze 8 tydzien i zaczne 9 to sie pochwale...wiecie w 8 stracilam dzidzie i jestem przewrazliwiona...ale jest juz wiekszy bo wyzej gulka urosla:)

Dziewczyny dlaczego nie mogę wysłać zdjęcia pomniejszyłam go ale nadal nie przyjmuje pisze że katalog jest już pełny?

gosiek jak tez z tego zamieszczam :) 
no a gdzie ten twoj brzuszek :) ???
A tak swoja droga jak to u was wyglada z ciuszkami? ja mam jedne fajne spodnie i one beda dobre bardzo dlugo bo sa na gumce....pokaze na zdjeciu za 4 dni :) ale np bluzki mam przykrutkie z powodu biustu i brzuszek juz przez to widac jak wystaje:) no i niewiem czy kupowac w przyszlym miesiacu normalne ciuszki czy juz ciazowe ??? wkoncu to juz bedzie koniec I trymestru...a takie ciuzki kupujecie w jakims sklepie? bo ja wlasnie niewiem ...chyba bede sie musiala do katowic przejechac:(

Fotka mojego brzuszka juz zrobiona tylko jeszcze nie przerzucona na tego kompa co trzeba ;). Postaram sie jutro to nadrobic (ale niestety nie obiecuje, bo przy tym moim lezeniu roznie bywa)
Jesli chodzi o ciuchy ciazowe to sa super w H&M. Jest tam wszystko: bielizna, rajstopy, bluzki, koszulki, spodnie, spodnice. A najlepsze jest to, ze na przyklad bluzki wygladaja jak normalne i jak ostatnio mierzylam to pasowaly idealnie. Potem sie po prostu ladnie naciagaja i nie sciskaja brzucha dzieki specjalnym materialom. Niektore sa naprawde bomba. Trafilam tez kiedys na adres sklepu internetowego z ciuszkami dla przyszlych mamus, ale nie pamietam niestety strony :(

128ec1.jpg

reklama
Do góry