reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

hej!!!no wiec ja myslalam ze to tylko moje insynuacje, ze mi brzuch sie powiekszyl, a tu prosze:) Ja swego nie pokaze, bo nie moge ze wzgledu na religie:) Jestem muzulmanka, a w Islamie trzeba sie zakrywac. Na codzien nosze hijab, czyli ubranie i chuste zkarywajaca wszystko, oprocz twarzy i dloni. Tak wiec brzuszka nie pokaze, ale na slowo wierzcie mi,ze jest jakby wiekszy, ale w 6tym tygodniu?sama nie moge w to uwierzyc. Dziewczyny nie moge sie doczekac, kiedy juz bedziemy wielkie!!!wtedy postaram sie umiescic zzdjecie normalnie w ubraniu, a bruzch i tak bedzie widoczny:)przez ubranie:)pozdrawiam!

reklama
Pewnie Tamarunia ze bedzie widoczny!!! :) wiec w ubranku tez mozna podziwiac i to nawet za niedlugo!! :):) ja za kilka dni chwale sie swoim w 9 tc :) Nadiaw twoj jest uroczy!!:) i moj tez cos jakos opadl przez te mdlosci :0 ale twardziel jest!

no i udalo sie dyis brzusio tu wrzucic.
Fotka z 8w2d
brzuszeksredni3gh.jpg

Bardziej wyglada na tluszczyk co? Ale, tak czy siak, wczesniej go nie bylo, a teraz jest i milo go miec. :)

a+t+? piękny brzuś. Naprawde aż miło patrzeć. Zastanawiam się jak bedziemy wyglądać za miesiąc. Wtedy to będzie piękny widok. ::) ;D

Sliczny brzuszek!!! i to napewno nie jest tluszczyk!!!!:) ja mam bardzo podobny :) i wiem ze jest twardziutki :):)
Ale sliczny:):)

hihi, dzieki
Czasem widac go bardziej, czasem mniej (w zaleznosci od tego co oprocz macicy sie w podbrzuszu cisnie ;)), ale zawsze costam jest innego niz wczesniej. bombowe uczucie! :)

No bombowe!! ja sie juz niemoge doczekac jak sie pochwale moim :):) moj jest alkiem podobny do twojego jak jest na czczo...ale jak tylko uda mi sie cos zjesc...to niesamowicie puchnie!!!:):)

reklama
Do góry