reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Spieszę się, żeby Wam pokazać mój duży brzuś:

brzuszek_Sylwii-200x150.jpg

reklama
No no LILITH!
Jaki śliczny brzuszek :)
Nie wiedziałam, żew 9 tyg. ma się już taki brzuszek :)
Naprawdę gratuluję, no i nie ukrywam, że.... TEŻ TAKI ŁADNY CHCĘ MIEĆ!!! ;)

Fajne brzuszki dziewczyny :)
Jutro przyjezdza moj Mezus, (bo ja ciagle u rodzicow leze), to mi pstryknie foteczke. Mam wrazenie, ze brzucholek urosl :)

Super!!! napewno urusl bo one baaardzo szybko rosna!moze nie zawsze to widac ale my to czujemy!!:)
no to czekamy na foteczki!:)

reklama
Mazurek ja mam taki brzuzek na czczo!! a jak cos zjem...a wiecie ze jem malo to i tak puchnie okrutnie!!! niewyobrazam sobie jak duzy by byl jakbym jadla normalnie!!:)

Do góry