reklama
heh ja myslalam ze nie bede miala az takiego problemu bo kurtka ktora mam jak chodzilam z psem byla naprawde duza i faktycznie nie oplaca mis ie kupowac....musze4 jeszcze raz wymeczyc od meza alaske albo flajersa bo niewiem co zrobie...no i do tego mam juz tylko 1 bluzke!!! i to taka cienka...bo jakbym chciala zalozyc sweter to nie zapne sie nawewt na zamek...a zreszta swetry ktore sobie kupilam ciazowe tez sa juz za male
moj powiem ci tez patrzy z niedowierzaniem,czasmi mi przykro,choc wiem,ze w glebi w to wierzy,ale pyta:a co jak nie wrocisz do poprzedniej figury???Tak mnie kochala,pozadal,a tera mu opadlo,hmmm..........
ale faceci to czasmi cos palna i nawet sie nie zastanowia!!!!!!!!!!
bede ciwiczyc i na pewno sie uda,w kocu nie jestm gruba!!!!!!!!!!
ale faceci to czasmi cos palna i nawet sie nie zastanowia!!!!!!!!!!
bede ciwiczyc i na pewno sie uda,w kocu nie jestm gruba!!!!!!!!!!
Ja też mam coraz mniej swoterków- na szczęśćie swotry z włóczki - sa rozciągliwe i najwyżej pod koniec ciąży będa leżału na pempku
Lilith - ja często do obcisłych swetrków zakładam - bluzkę ażurkową wiązana pod cyckami. Czasami tworzę nieziemskie kobinacje ( np. obcisły golfik - kremowo - brązowy na to top na ramiączkach - czarny i do tego ten ażurek - a pomiędzy cyckai i brzuchem broszka z AVONU z ważką) w pracy wszystki takie kombinacje się podobają - szczególnie widoczna jest ta broszka i brzuch ;D ;D ;D
Trochę żal mi kasy na swetreki ciążowe ( kupiłam tylko ciuchy od pasa w dół) i mam nadzieję, że do końca ciąży jakoś to donoszę ( po prostu będę m usiała bardziej kombinować)
Na męża ciuchy jeszcze jestem za mała - ale pod koniec ósmego miesiąca - kto wie?
Lilith - ja często do obcisłych swetrków zakładam - bluzkę ażurkową wiązana pod cyckami. Czasami tworzę nieziemskie kobinacje ( np. obcisły golfik - kremowo - brązowy na to top na ramiączkach - czarny i do tego ten ażurek - a pomiędzy cyckai i brzuchem broszka z AVONU z ważką) w pracy wszystki takie kombinacje się podobają - szczególnie widoczna jest ta broszka i brzuch ;D ;D ;D
Trochę żal mi kasy na swetreki ciążowe ( kupiłam tylko ciuchy od pasa w dół) i mam nadzieję, że do końca ciąży jakoś to donoszę ( po prostu będę m usiała bardziej kombinować)
Na męża ciuchy jeszcze jestem za mała - ale pod koniec ósmego miesiąca - kto wie?
ja tez mam bardzo ograniczony zakres ciuchow ale poniewaz nie pracuje tylko siedze na zwolnieniu to az tak wiele ich nie potrzebuje a kasy mi jednak szkoda. Kupilam sobie ostatnio taka fajna zielona (ona nie jest ciazowa ale dosc szeroka wiec jest OK).
Moj Maciek jest za to mna zachwycony i nadal mu sie bardzo podobam. Zupelnie nie daje mi odczuc zeby cos bylo nie tak i chyba nie jest Kazdy z nas wie ze to przeciez jest naturalne ze w ciazy rosnie brzuszek
Moj Maciek jest za to mna zachwycony i nadal mu sie bardzo podobam. Zupelnie nie daje mi odczuc zeby cos bylo nie tak i chyba nie jest Kazdy z nas wie ze to przeciez jest naturalne ze w ciazy rosnie brzuszek
reklama
No wlasnie moj Misiek tez jest zachwycony :laugh: A niedawno na gadu kolega mnie molestowal zebym mu fotke z brzuszkiem wyslala bo jemu sie tak kobietki w ciazy podobaja : Faceci to jednak dziwne zwierzaki