reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

To sa uroki bycia w ciazy,zwsze problem z ciuchami,co wlozyc,ja powoli zaczynam miec dosc noszenia tego samego,mam w sumie trzy pary spodniu i dwie spodniece,ale to i tak malo ::)

reklama
heh ja myslalam ze nie bede miala az takiego problemu bo kurtka ktora mam jak chodzilam z psem byla naprawde duza:( i faktycznie nie oplaca mis ie kupowac....musze4 jeszcze raz wymeczyc od meza alaske albo flajersa bo niewiem co zrobie...no i do tego mam juz tylko 1 bluzke!!! i to taka cienka...bo jakbym chciala zalozyc sweter to nie zapne sie nawewt na zamek...a zreszta swetry ktore sobie kupilam ciazowe tez sa juz za male:(:(:(

moj powiem ci tez patrzy z niedowierzaniem,czasmi mi przykro,choc wiem,ze w glebi w to wierzy,ale pyta:a co jak nie wrocisz do poprzedniej figury???Tak mnie kochala,pozadal,a tera mu opadlo,hmmm..........
ale faceci to czasmi cos palna i nawet sie nie zastanowia!!!!!!!!!!
bede ciwiczyc i na pewno sie uda,w kocu nie jestm gruba!!!!!!!!!!

Ja też mam coraz mniej swoterków- na szczęśćie swotry z włóczki - sa rozciągliwe i najwyżej pod koniec ciąży będa leżału na pempku
Lilith - ja często do obcisłych swetrków zakładam - bluzkę ażurkową wiązana pod cyckami. Czasami tworzę nieziemskie kobinacje ( np. obcisły golfik - kremowo - brązowy na to top na ramiączkach - czarny i do tego ten ażurek - a pomiędzy cyckai i brzuchem broszka z AVONU z ważką) w pracy wszystki takie kombinacje się podobają - szczególnie widoczna jest ta broszka i brzuch ;D ;D ;D
Trochę żal mi kasy na swetreki ciążowe ( kupiłam tylko ciuchy od pasa w dół) i mam nadzieję, że do końca ciąży jakoś to donoszę ( po prostu będę m usiała bardziej kombinować)
Na męża ciuchy jeszcze jestem za mała - ale pod koniec ósmego miesiąca - kto wie?

ja tez mam bardzo ograniczony zakres ciuchow ale poniewaz nie pracuje tylko siedze na zwolnieniu to az tak wiele ich nie potrzebuje a kasy mi jednak szkoda. Kupilam sobie ostatnio taka fajna zielona (ona nie jest ciazowa ale dosc szeroka wiec jest OK).

Moj Maciek jest za to mna zachwycony i nadal mu sie bardzo podobam. Zupelnie nie daje mi odczuc zeby cos bylo nie tak i chyba nie jest :) Kazdy z nas wie ze to przeciez jest naturalne ze w ciazy rosnie brzuszek :)

reklama
No wlasnie moj Misiek tez jest zachwycony :laugh: A niedawno na gadu kolega mnie molestowal zebym mu fotke z brzuszkiem wyslala bo jemu sie tak kobietki w ciazy podobaja ::) Faceci to jednak dziwne zwierzaki ;)

Do góry