reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Nareszcie widać brzusio! Kupiłam sobie ostatnio sztruksy ciążowe, bo mieściłam sie już tylko w dwie pary spodni i dwie spódnice. Na spódnice jednak teraz trochę za chłodno :) a pani doktor zdenerwowała sie na mnie, że zwykłymi spodniami przygniatam dzidzię. Zainwestowałam wiec w spodnie z bawełnianym pasem, który w miarę powiększania się brzuszka można odpowiednio regulować. Fajowe te ubranka ciążowe :) miałam jeszcze ochotę na jeansy, ale stwierdziłam, że nie będę szaleć :) ale wygodniutkie spodnie :)

reklama
A jakos nie moglam sie zebrac zeby spodenki kupic.Ale dopiero od 20 tyg. tak naprawde byly mi potrzebne.Na początku prawie wogole brzuszka nie bylo widac a potem zacza roznac w oczach...Momentalnie urosl...

Gosiek pamietam hihi :) ja tez jakos tak kupilam spodnie a teraz...teraz mi szkoda kasy a musze napewno cos kupic bo nie zapinams ie do kurtek:(:(

A ja brzuch mam taki średni :) ale jestem + 25 cm, to chyba nienajgorzej, przed ciążą miałam 64 a teraz 89 :)

Lilith - ja jeszcze mam Ok z kurtkami - pożyczyłam od siostry jakieś dwie ogromniaste - moje za to pożyczyłam siostrze ;D - inaczej mówiąc handel wymienny.
Ja większość kurtek mam zwężanych w pasie - więc szybko z nich wyrosłam, notomiast moja siostra ma spororozszeżanych - typu "bombka" - akurat na ciążę ;D

Gosiek ja tez mialam wlasnie takie z wciecie w pasie :):) a mialam tez pare zwyklych co z psem szlam itd i wszystkie sa zle...zostala tylko jedna na zamek sie jakos ucisne ale guzikow juz nie pozapinam hihi :)chyba ze te na piersiach:)
mialam tez czarny dlugi skorzany plaszcz to juz wogole masakra:)

i ja niestety nie mam sie z kim zamienic:(

na ciaze maz kupil mi specjelnie kurtke zimowa !taka dluga do polowy ud ale jest mi w niej cieplutko i dopne sie w niej spokojnie;):)

To faktycznie problem - trochę szkoda wydawać kasę na te 3 miesiące - tym bardziej, że zima może już w lutym powoli zanikać - to wydatek byłby już tylko na 1 miesiąc.
Ja liczę na to, że w marcu i kwietniu będzie ciepło - bo te kurtki też mają ograniczony zapas ;D - ale zawsze od biedy mogę jakąś ogromniastą od męża pożyczyć

reklama
ja ja mam juz chyba od konza pazdziernika nie byla droba bo na targu wiec spoko;) nawet w przyszlym roku bede mogla ja ubrac bo nie jest az taka wielka;):)

Do góry