reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Wesolutkja tylko na piersiach mi przybylo i wydaej mi sie ze na boczkach raczej tez troszke....
wkazdym razie ostatnio jak bylam u gina to przytylam 0.4 kg...zreszta pisalam to w wadze:) ale licze sobie ze az 8.4 :):)
wkazdym razie jestem dumna z brzucha jak niewiem!!!!!

reklama
wesolutka, gratuluje brzucholka:)
oj tak pokazuje swoj brzuszek, w koncu nie codzennie bede miala okazje posczycic sie tym wyjatkowym okresem w zyciu kobiety :D ale czasem tez zdarza mi sie ze go napinam, nie mam pojecia czemu, tez tak macie?

Tamarunia, to dziwne, ale i mnie sie zdarza! lapie sie na tym w pracy, ale czesciej chyba wieczorem. W ogole czesto wieczorami mam wrazenie, ze sila grawitacji ciagnie mi brzuszek do ziemi i brakuje mi skory na brzuchu. Az nie moge bez napinania sie troche wtedy.

wesolutka - super brzuszek
Ja też się cieszę, ze już wszyscy z daleka widą, że jestem w ciąży - na poczętku to wyglądąło jak bym sporo przytyła

U mnie jeszcze w zimowych ubraniach nie widać brzuszka, ale już pewnie niedługo bedzie.

Dziewczyny super brzuszki :laugh:

a ja nie mieszcze sie juz w zimowe rzeczy....chyba musze cos sobie kupic:(
Nie odsc ze zwykle ciuchy sa wszystkie za male-nawet te tuniki co je kupilam kiedys to nawet zadnego swetra gigantas na siebie nie oge zalozyc bo juz wogole sie nie zapne w najwieksza kurtke-to taka co z psem w niej wychodziloam luzna jak nie wiem...nawet w alaske meza mi ciezko sie wcisnac:(:( masakra:(

reklama
Wesolutka naprawde ja tez gratuluje takiego slicznego brzuszka:).Moj tak jest gdzies z polowe mniejszy.Swojego brzuszka mam zdjecie na plycie ale moj facet wzia na misje ze sobą wiec sama je teraz zobacze dopiero w marcu:(.Ale cos sie wykombinuje;)

Do góry