reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Ja taż sobie dzisiaj pstryknę i postaram si e dzisaj lub jutro wkleić - ale po szpitalu po tych ich lekach rozkurczowych mi się dość powiększył i nawet go dość sporo widać ;D - ale ciesza się sie - juz nie muszę ukrywać bo w pracy wszyscy wiedzą ( mój mąż i kierowniczka rozmawiali z szefem - hi, hi, hi - upiekło mi sie tym razem) - ja go tylko wprawiłam w osłupienie jak dzwonił do mnie, żebym przyszła do niego a ja mu odpowiedziałam, że leżę w szpitalu ( przy czym widział mnie 2 godziny wcześniej)

reklama
oj czekamy z niecierpliwoscia!!!! :):)

a wiecie co moj mezus zauwazyl wczoraj?! ze mis ie roi juz ta linia brazowa:) hihi niemoglam w to uwierzyc ale faktycznie jest juz dosc wyrazna:)

mi wlosy pociemnialy na miejscu tej linii i to juz w 5 tyg ciay
Fotka brzuszka zrobiona i dzis prawdopodobnie ja wkleje :D

no i sa fotki brzuszka :) Mozna tez zobaczyc delikatna linie pod pepkiem :p

brzuszek3maly6oy.jpg

brzuszek4male4jz.jpg

brzuszek5male4ty.jpg

Jest twardziutki i widac go juz nawet troszke na lezaco. Mam ochote sobie kupic i chodzic w spodniach ciazowych, ale niestety na razie tylko leze i poleze tak jeszcze conajmniej 3 tygodnie.

oj sliczny brzuszek!!!! ja mam taka sama linie i tez ciemne wloski!!! a brzuszek moj tez juz ladnie widac nawet w ciuszkach:)

gratuluje slicznego brzuszka!!:)

reklama
Do góry