reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Coprawda tu jest wątek o brzucholkach, ale ja spróbuję wkleić osóbkę która zamieszkiwała w nim 6 lat temu.
Moja kochana Agatka

JA osatnio przegladnelam nasze brzuszki od poczatku,rosna wspaniale,moj nie nalezy to tych najwiekszych,ale przeciez to nie o to chodzi,aby miec jak naj wiekszy prawda,kazda z nas jest inaczej zbudowan i w tym samym tygodniu mozemy miec rozna wielkosc.Najwazniejsze aby pociechy byly zdrowe i dobrze sie rozwijaly,prawda :)
A to moj brzusiu w 22tygoniu:
brzuszek22tydz8ue.jpg

angie, ale zgrabniutka kobietka z ciebie :) fajny ten brzusio.
Maxin78 pewnie że nie jest najważniejsza wielkość brzuszka, ja też nie mam największego. Ja i Lilith jesteśmy w tym samym tygodniu a jaka różnica. Zawsze myślałam że to szer. bioder, że im szersze biodra to brzuszek mniejszy. Ja mam wąskie biodra i mały brzuszek ::)
A tak wogóle to dzieje się coś z tym tatuażem ???

Ewa powiem ci,ze jak na razie jest wszytko ok,zobaczymy jak bedzie wygladal za pare miesiecy,oby za bardzo sie nie rozciagnal,hmmm............

Kiedyś słyszałam, ze tatuaże po ciąży wracają do pierwotnej formy :) . Czasami tylko trzeba poprawić obrys

Maxin mozesz sama sobie go przeciez przerobic:):)moj maz do mojego ciagle cos dodaje:) tak samo ja sama do moich do ktorych siegam:)ale ja mam ogolnie chyba takie jakies zboczenie....bo podobne zdanie mam o przebijaniu uszu itd:)
I ja znow slyszalam ze skutki ciazy na tatuazu widac dopiero pozniej...jak brzuszka juz nie ma:(:(

reklama
angie, piekny brzuszek, no i naprawde jestes zgrabniutka
maxin78, wcale nie masz takiego malego brzuszka, a poza tym masz racje, ze przeciez nie o to chodzi.
Ja uwazam, ze to cudowne, ze one rosna sobie, tak niezaleznie od nas i na poczatku tak ich wypatrywalysmy, a teraz juz nie da sie ukryc, ze jestesmy w ciazy :)

Do góry