reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dzieki dziewczynki ! Wszystkie brzuszki sa piekne z zasady. Tam mieszkaja nasze piekne dzieciatka ::)
a+t ty to jestes laseczka ;)
Lilith tez miam takie zboczenie i kiedys podziurawilam sie nie zle (i nie tylko siebie) Teraz wszystkich kolczykow juz nie nosze tylko 6 w uszkach. Ale reszta dziur nie zarasta mi wcale i czasem cos tam mi sie w nich zbiera blee. To ze sie sama dziargasz jest niesamowite musisz miec zdolnosci plastyczne. Ja mialam juz przed ciaza poprawic tatoo ale niezdazylam wiec pojde se kiedys po ciazy i pewnie zrobie jeszcze jeden maly na łopatce :)

reklama
no ja mam 15 dziurek w uszach i wszystkie zrobilam sobie sama:):) tzn albo mezus mi pomagala i zrobil czesc...w pepku tez sama sobie przebijalam:)
Co do dziargania nie uwazam by trzeba bylo miec jakies zdolnosci(choc mialam zdawac do plastyka hihi) , wiec gdy robis ie cos podstawowego jak tribale inicjaly itd rozne pierdolki to nie jest to trudne:) gdy wsumie chcialam ladne wzory cos niby gotyckiego to robi mezus...teraz jak jestem w ciazy to niestety trzeba bylo przerwac i mam 3 nieskonczone:):) na szczescie w miejscach nie widocznych hihihi :):)

głuszek, kropecka, maxin 78, angie.. macie piękne brzucholki

ale nie przyszłoby mi dogłowy żeby wciągać brzuch ciążowy- a to wogóle się da????

kropecka- super zestawienie widać jak bardzo zmienia sie brzucholek - super to widać...

6tc
brzuszekranoprzerobione13df.jpg

9tc
8tydzieni2dzienranoprzerobione.jpg

14tc
sliczne8tk.jpg

16tc
hihi2a6ug.jpg

21tc
1a3pt.jpg

23tc
hihi6in.jpg

no to i ja sobie zrobilam porownanie:):) i nie moge uwierzyc ze kiedys mialam duzy brzuszek:)

kurcze lilith jaka super pamiątka.. tak co jakis czas robić zdjęcia super :p
jednak ja po poprzedniej ciaży mam tyle rozstępów że dopoki mi się teraz brzuch nie rozciągnie będę się wstydziła zrobić mu zdjęcie :)

ładny brzusio Julienx co robisz ze jest taki opalony ja uwielbiam sie opalac bardzo ? ;)pozdrawiam was majoweczki sierpniowka :laugh:

reklama
hihi juzostatnio sie ciebie pytalam gdzie sie opalalas:):) bardzo ladny malusi brzusio!!!
Agamamaani no co ty!!! to zaloz spodnie i juz:):) iema sie czego wstydzic!!!!tu sie oglada brzuszki a nie rozstepy czy faldki hihihi:)

Do góry