reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

no fajne te brzucholki, ja moze jutro cos wkleje?jutro bedzie juz pelne 23tygodnie. NAsza FAsola cos slabo sie rusza ostatnio, dlatego, jednak dzis pojedziemy kupic te machine, a co tam po tamtych przezyciach, lepiej dmuchac na zamrozone.
A ja zawsze ide do opcji dodatkowych i tam dolaczam zdjecie, tylko przed tym zawsze robie sobie zdjecie mniejsze,, a mniejsze zdj robie tak:otwieram zdj przez painta, ide do Image i w opcji drugiej od gory, wstawiam ile procent chce zmniejszyc zdjecie i zachowuje, a potem dolaczam do wiadomosci. NAmotalam, jakby co jeszzce raz moge wytlumaczyc lepiej, ale daj znac.

reklama
ewe, głuszek, lilith - super zdjęcia
Ja sobie też niedługo pstryknę - ale aparat mam w pracy ( mam ciekawe modelki do fotografowania - wierzby, topole itp ;D ;D) - ale na piątek zwiozę z powrotem to się obstrykam dookoła

ja wybieram ta ostatnia:):) pod linkiem dla przyjaciela:) ale ta tez fajna bo jak klikniesz widac duze zdjecie:)
i az niemoge uwierzyc ze ty jestes w 20 tygodniu:):) super maluni brzusio!!!!

lilith ale brzuchol :) największy ;) .

Ja zdjęcia wysłyłam przez opcje dodatkowe - dodaj załącznik

I w koncu dzis zrobilam fotki i tak porownujac z wczesniejszymi, to jednak brzuszek rosnie, ale w gore, a nie do przodu :)

Nasze 23w5d:

brzuszek23w5d01male9xc.jpg

brzuszek23w5d04male8xd.jpg

brzuszek23w5d07male4pd.jpg

brzuszek23w5d05male3aj.jpg

reklama
A+T rosnie bardzo ladnie :) Mnie tez sie podniusl brzucho i nawet ostatnio gin mowila ze mam dno macicy juz na wysokosci pempka a podobno powinno to dopiero tak byc w 25tc. Rosna sobie te nasze brzuszki roznie i kadej inaczej :)

Do góry