reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Ale super, ja bym chciała dotrwać przynajmniej do 31 tygodnia ciąży. Tak wogóle to zawsze myślałam że w 6 miesiącu ciąży będę wyglądać jak prawdziwa ciężarówka, a wyglądam choćbym troszkę przytyła, chociaż brzuszek już widać ;)

Mnie tez sie wydawalo ze wtedy sie ma znacznie wiekszy brzuch i znacznie mocnije czuc dzidzie (jak bola zebra itd) :) no ale teraz wiem jak to jest hihi :)

myw23tc9yc.jpg

my 23 tc:)

Lilith!!slicznie wygladasz!A w ogole to na kazdym zdjeciu wygladasz inaczej:) a to sa pelne 23tygodnie czyli 24 tydzien na starcie?jesli tak to u mnie w czwartek tak bedzie:)

Lilith wygladasz imponujaco. Ja juz wymiekam, nie mam do Ciebie teraz startu z moim brzusiem, mimo ze na poczatku nasze brzuszki rosly rownie szybko...
i zgadzam sie z tamarunia - na kazdym zdjeciu wygladasz inaczej ;)

Dokladnie to 22w3d :):) a w czwartek bedzie skonczony 23 czyli zaczne 24:):)
a o co codzi z tym ze na kazdym zdjeciu inaczej?
a tak wogole to ja : (pozniej zamieszcze w galeri ale wiekszosc z was mnie juz widziala)
ja2na.jpg

ogolnie to przepraszam za zdjecie bo robione calkiem na szybko jak i brzuszek:)

Witajcie:)
witaj Lilith:)- sliczniuni i juz spory Twój brzunio:).cudo:)...i fakt..mialam dokładnie to samo pisac..widziałam inne fotki..i wyglądałas zuuupełnie inaczej:)- kazde inne:)..ale kazde ładne:)

reklama
Witajcie dziewczyny w Nowym Roku!!! mam pytanie w sprawie łozeczka a konkretnie w sprawie materaca dla maluszka czytalam ze bardzo dobry jest gryczano-kokosowy? czy ktoras z Was wie coś na ten temat?

Do góry