reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
ja do puszystych też sie nie zaliczałam.. szczupła byłam, ale nie powiem, że patyk jakiś..
teraz też nie wygłądam grubo, tylko ten brzuszek i troche bioderka mi przytyły..
mówie wam słoniątko noszę..

Hej dziewczyny,nie bylo mnie troche,a tu tyle wiesci i nowych fotek,ciezko nadrobic,ale czytalam wszystko.Bez internetu pare tygodni i sie troche pogubila,ale juz jestem na dobre ;D
Moj brzusio rosnie ale cos powoli,w najszerszym miejscu jak zmirzylam ma 91cm to w sumie nie tak zle chyba????????czuje sie znakomicie.przesylam fotki brzuszka w 17tyg. najnowsze jeszce nie zrobione.
EWA26 slotki brzusio,bluzeczki rowniez fajne ;D ;D ;D

brzusio17tydz0py.jpg

brzuszek217tydz7uh.jpg

pozdrawiam goraco i do jutra moje mile kolezanki

Hej mój brzusio jest największy - ma już 95 cm ( w miejscu najszerszym) - lekarz mi mówi, iż u mnie to przez poprzeczne ułożenie dzidzi - widocznie maleństwu jest tak wygodnie - ułożyło się w takiej pozycji jak będzie leżeć w wózeczku.
Jak się nie odwróci - to będę miała OGROMNY brzuch i niestety cc - ale ciągle jest szansa. ;)
Ewe - super brzusio a bluzacki są bajeranckie.
maxin - tez super brzusio
Ja zdjęcie dopiero po sobocie wkleję - jak będę pstrykała Anie na jej urodzinach

Maxin wkoncu!!! zastanawialams ie ostatnio gdzie sie podziewasz!! moj brzusio ma 93 cm:):) chcialam dzis ta fotek zrobic ale moja kanalia nie podlaczyla kamery do ladowania i albo sama sie umecze albo fotke dam jutro:):)
wiecie ze ja zauwazylam juz dawno temu ze mam takie zylki na brzuszku? czy to cos zlego?ze np zle sie skora rozciaga?

a tak wogole to suwaczeks ie zmienil:)

No to ja z moimi 88 cm odpadam ;)
W ogole zauwazylam, ze mi brzus teraz jakos wolniej rosnie, ale nawet mnie to cieszy. Bo jak mialo byc widac ze jestem w ciazy, to sie szybciutko pojawil duzy, a teraz jak zaczyna przeszkadzac powolutku, to jest juz nie najwiekszy :) Fajnie, w sam raz :) A fotki moje moze dzis wieczorem, o ile znajde chwilke, bo ostatnio mam niezly zapierdzielnik :(

reklama
Do góry