reklama
czarownica
Fanka BB :)
julienx uwielbiam j bravo! ale smaczny ten torcik zapewne
a ten kolczyk to tez bym na twoim miejscu wyciagnela!
a ten kolczyk to tez bym na twoim miejscu wyciagnela!
ja slyszalam to tylko od kolezanek! ze one powyjmowaly kolczyki jaks ie dzidzia urodzila zeby bakteri nie przenosic bo mimo wszystko taki kolczyk to cialo obce.ale lekarz tez mi nic nie mowil...to jest chyba wolny wybor.wiem tylko ze jak szlam na zabieg to musialam powykmowac kolczyki z uszu i z brwi...i ponoc tak samo jest przy cesarce...aleile w tym prawdy nie wiemdlatego zamierzams obie kupic na wszelki wypadek plastikowe bo to byl dla mnie straszny problem i nic milego jak ci zarosnie naraz kilkanascie dziur...a potem jak je trzeba sobie poprzebijac na nowo...
a kolczyki polecam z tej stronki http://www.wildcat.pl/sklep/
a kolczyki polecam z tej stronki http://www.wildcat.pl/sklep/
nie wiem Lilith,bo nie wiem wciaz o jakie bakterie moze chodzic,niby ciało obce,ale dziura wokół już dawno zagojona,a ja jak rodziłam Ewę to przedtem tydzień leżałam w szpitalu,po porodzie tez tydzień i bez kolczyka byłam,bo mnie wkurzał i nie zarosła mi dziurka,a wuszach mam też mnóstwo,ale nie noszę kolczyków,bo Ewa chętnie mi je zrywa,więc już ponad dwa lata jak ich nie noszę,a jeszcze ani jedna mi nie zarosla,więc nie wiem jak to jest...moze to zależyja się bałam,ze go zjem podczas porodu i dlatego wyjęłam
C
cela
Gość
ja też małlam kolczyka w pępku, ale jak zaszłam pierwszy raz w ciążę to go wyjęłam, bo się bałam, że mi sie ta dziurka tak mocno rozciągnie. że później będzie brzydko wyglądac..
niestety poroniłam i dziurka nie zdążyła się rozciągnac..
teraz jestem w ciąży z drugim dzieckiem, a dziurka jest zarośnięta.. ale i tak nie wiem czy się nie rozciągnie za bardzo..
moja koleżanka miała małą bliznę na pępku. bo jej się kolczyk zerwał.. później przekuła na nowo w tym samym miejscu..
teraz po ciąży ma bardzo szpecącą blizne na brzuchu.. i nie powiem ładnie to nie wygląda..
niestety poroniłam i dziurka nie zdążyła się rozciągnac..
teraz jestem w ciąży z drugim dzieckiem, a dziurka jest zarośnięta.. ale i tak nie wiem czy się nie rozciągnie za bardzo..
moja koleżanka miała małą bliznę na pępku. bo jej się kolczyk zerwał.. później przekuła na nowo w tym samym miejscu..
teraz po ciąży ma bardzo szpecącą blizne na brzuchu.. i nie powiem ładnie to nie wygląda..
reklama
C
cela
Gość
o jejku tak sobie pooglądałam te wasze brzuszki.. sliczne..
niedługo wstawie wam swój.. tylko mi się wydaje, że ja słonia tam nosze.. :laugh: a to dopiero 20 tydzień..
i to moje słonątko bardzo mocno sie wierci.. ale to miłe.. czasami czuje nawet jak się całkowicie przewraca na inna stronę..
niedługo wstawie wam swój.. tylko mi się wydaje, że ja słonia tam nosze.. :laugh: a to dopiero 20 tydzień..
i to moje słonątko bardzo mocno sie wierci.. ale to miłe.. czasami czuje nawet jak się całkowicie przewraca na inna stronę..