reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
a+t+? ale fajowy brzus - ja jestem tez w 17 tyg i nie mam takiego - ale wizde ze z dnia na dzien w oczach rosnie:):):)
super sweterek;):)

A+T ja juz sama nie wiem czego sie trzymac...bo albo z ksiazki albo z tego kalendarzyka od Kropeckai!! bardzo mi sie spodobal!!!!!:):)

wiecie co, tak naprawdę w każdych książkach jest napisane co innego, zarówno jeśli chodzi o wiek ciąży jak i rozwój dzidziusia i optymalne wymiary. Ja juz na to wszystko nie zwracam zbyt dużej uwagi bo naprawdę bym się w tym wszystkim pogubiła. ten kalendarz mi też się podoba mimo że nie wiem czy wszystko jest prawidłowo wyliczone. Ale czy to tak naprawdę ważne, kilka dni w tą czy w tą. Poród też rzadko odbywa się akurat w wyznaczonym dniu więc trzeba na pewne rzeczy przymknąć oko.

Zgadzam się kropecka.
Ja stosuję kalendarz z książki " W oczekiwaniu na dziecko"
Tzn. za 6 dni wskakuję w 5 miesiąc
A ta końcówka - to już prawie 5 miesiąc ( patrząc wg USG - to juz mam 5 miesiąc - bo dzidzia jest ciut starsza ( lub większa) - tak o 1 tydzień)

reklama
Oto mój brzuszek w 16 tygodniu

16tydzie63uy.jpg

Do góry