reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Kropecka, fajniusi, malusi brzuszek :)
Ja mam podobnie jak Lilith - brzucholek rosnie jak na drozdzach i obawiam sie, ze w kwietniu bede sie zataczac jak tak dalej pojdzie

reklama
no u mnie oczywiscie tez zalezy od pory dnia, czasami mi tak napecznieje ze jest duzo wiekszy a czasami mam wrazenie jakby nic sie nie zmienilo :)

Kropecka mój brzusio jest chyba podobnej wielkości, w każdym razie w spodniach u mnie nic nie widać. Dzisiaj kupiłam stanik, o zgrozo 80 D ( wcześniej było 75 C) ::)

No to przedstawiam moj brzusio dzien przed 17 tygodniem :):)

golasek2a0ws.jpg

hihi2a4px.jpg

tunikabialaa6wr.jpg

hihia9go.jpg

o kurde lilith,ale masz już brzuszek niezly...czy to będzie Twój pierwszy dzidziuś???ja mam nadzieję,ze mi za szybko za duży nie urośnie,bo dopiero na swięta chcem powiedziec rodzicom:)

ewe,czarownica, lilith, kropcka - wszystkie macie super brzuszki
ja mam zbliżony do lilith - też duży.
jak wskoczę w 17 tydzień - w piątek - to pstryknę zdjęcie.

reklama
Gosiek to czekamy na zdjecia!!!
Biedronka to moje 1 dzidzi to znaczy mam za soba ciaze obumarla.:)
A z tymi swietami to ja bede miala juz giganta:)

Do góry