czarownica
Fanka BB :)
ale mialam zle dni!!!!!!!!!! prawie cale 3 dni chcialo mi sie plakactaka poddenerwowana caly czas az sie balam ze cos sie dziej moze z dzidzia nie tak - ale juz jest ok to chyba spowodowane tym ze 3 dni nie bylo obok nas tatusia dzidzi i ta szkola ktora doprowadza mnie do szalu!poklucilam sie z promotorka i jak tylko mnie ktps wkurzu placze i placze no i plakalam to chyab hormony nie chcialo mi sie spac cieczyc nic poprostu wszystko mnie wkurzalomam nadzoeje ze te zle dni juz za mna!!!
ale wam zazdroszcze nowego mieszkanaka malowania itd - my zanim zamieszkamy sami o ile zamieszkamy to minie troooche czasu jak narazie musimy wyremontowac przed urodzeniem moj stary pokoik a potem..to sie okarze
bardzo chcialabym tez odbierac klucze od swojego mieszkanka nowego och
ale na pocieszenie chcialabym pochwalic sie moim brzuciem zdjecie robione bylo w 14 tyg ciazy
ale wam zazdroszcze nowego mieszkanaka malowania itd - my zanim zamieszkamy sami o ile zamieszkamy to minie troooche czasu jak narazie musimy wyremontowac przed urodzeniem moj stary pokoik a potem..to sie okarze
bardzo chcialabym tez odbierac klucze od swojego mieszkanka nowego och
ale na pocieszenie chcialabym pochwalic sie moim brzuciem zdjecie robione bylo w 14 tyg ciazy