reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Ale mi od paru dni brzuch pecznieje!! Szczegolnie wieczorami! Czuje sie jakby mnie ktos czyms wypchal, jakbym caly czas wypychala brzuch do przodu. Troche to niewygodne, ale cudowne, ze jest juz po czym glaskac :). Maz ciagle przemawia do brzusia, caluje go i to mnie rozbraja :D

reklama
Witam kobietki ostatnio moj czas pochlanie mnie pakowanie bambetli,za tydzien przeprowadzka,jutro odbieramy klucze ;D ;D ;D
Juz nie moge sie doczekac urzadzania :D :D :D
A+T+ ja tez pogobnie jak ty zauwazylam,ze wieczorami jest znaczniej wiekszy niz w cizgu dnia,fajowo to wyglada,skora niesamowiscie swedzi na bokach.A twarz zrobila mi sie mega sucha,znowu dostalam lupierzu,oj tak tego nie lubie,a wyczytalm,ze lepiej nie uzywac zadnych szamponow przeciwlupierzowych,hmm,czeka wiec mnie plukanka z ziol ;)
Dzis wybieram sie po moje pierwsze spodnie ciazowe,musze je kupic teraz,bo w najblizszych tygodniach nie bede miala okazji wyjac na zakupy.Ale sie ciesze :D
jak majawe mamuski sie czuja,mam nadziej,ze dobrze i humorki dopisuja.
Wydaje mi sie ,ze zaczynam nabierac coraz wiecej sil i zmeczenie troszke zmalalo,dobrze moze w koncu bede mogla cieszyc sie ciaza tak jak powinnam,bez wiekszych bolesci :D :D :D
pozrawiam goraco ;)

Ja dzisiaj spałam 12 godzin - z przerwami godzinnymi od 3-4 i od 6 - 7 nad ranem.
Ale w końcu sie wyspałam. Ostatnio od 3 tygodni budziłam się o 4:00 i już nie mogłam spać - to było straszne. :(
A brzuszek mi cały czas rośnie. :laugh:

dla mnie ten tydzień był okropny. remont nie szedł tak jak powinien, ciągle coś było nie tak, ja cały tydzień na walizkach u rodziców. Jestem strasznie wykończona psychicznie i fizycznie ale na szczęście od dzisiaj już jestem w domciu, który bardzo mi się podoba i mogę sobie wreszcie odpocząć :)

To sie ciesze kropeczka,ze juz na swoim tak naj lepiej,tyle pracy w niego wlozyliscie,ze teraz sie wam nalezy zdrowy i pozadny odpoczynke,uwazaj na siebie i mniej stresow zycze ;)

Me jestesmy tez po malowanku, ale czuje sie strasznie slabo ostatnio. W badaniu krwi mam troche za malo czerwonych krwinek, co oznacza lekka anemie. Juz wcinam buraczki i zobaczymy co jutro powie lekarz...

ja jestem ciekawa jak wyjda moje badania krwi,6 grudnia mam isc po odbior ::)
co malowaliscie a+t+?????jakie kolorki???????
mnie czeka przemalowanie pokoju na kolor kakaowy ;)

Malowalismy pokoj na kolor... hm... Barwnik nazywal sie ugier czyli taki brazowawy i dodalismy go tylko troszeczke, zeby wyszedl kolorek bezowy - bardzo jasny i cieplutki :)

reklama
Do góry