Ale mi od paru dni brzuch pecznieje!! Szczegolnie wieczorami! Czuje sie jakby mnie ktos czyms wypchal, jakbym caly czas wypychala brzuch do przodu. Troche to niewygodne, ale cudowne, ze jest juz po czym glaskac . Maz ciagle przemawia do brzusia, caluje go i to mnie rozbraja
reklama
Witam kobietki ostatnio moj czas pochlanie mnie pakowanie bambetli,za tydzien przeprowadzka,jutro odbieramy klucze ;D ;D ;D
Juz nie moge sie doczekac urzadzania
A+T+ ja tez pogobnie jak ty zauwazylam,ze wieczorami jest znaczniej wiekszy niz w cizgu dnia,fajowo to wyglada,skora niesamowiscie swedzi na bokach.A twarz zrobila mi sie mega sucha,znowu dostalam lupierzu,oj tak tego nie lubie,a wyczytalm,ze lepiej nie uzywac zadnych szamponow przeciwlupierzowych,hmm,czeka wiec mnie plukanka z ziol
Dzis wybieram sie po moje pierwsze spodnie ciazowe,musze je kupic teraz,bo w najblizszych tygodniach nie bede miala okazji wyjac na zakupy.Ale sie ciesze
jak majawe mamuski sie czuja,mam nadziej,ze dobrze i humorki dopisuja.
Wydaje mi sie ,ze zaczynam nabierac coraz wiecej sil i zmeczenie troszke zmalalo,dobrze moze w koncu bede mogla cieszyc sie ciaza tak jak powinnam,bez wiekszych bolesci
pozrawiam goraco
Juz nie moge sie doczekac urzadzania
A+T+ ja tez pogobnie jak ty zauwazylam,ze wieczorami jest znaczniej wiekszy niz w cizgu dnia,fajowo to wyglada,skora niesamowiscie swedzi na bokach.A twarz zrobila mi sie mega sucha,znowu dostalam lupierzu,oj tak tego nie lubie,a wyczytalm,ze lepiej nie uzywac zadnych szamponow przeciwlupierzowych,hmm,czeka wiec mnie plukanka z ziol
Dzis wybieram sie po moje pierwsze spodnie ciazowe,musze je kupic teraz,bo w najblizszych tygodniach nie bede miala okazji wyjac na zakupy.Ale sie ciesze
jak majawe mamuski sie czuja,mam nadziej,ze dobrze i humorki dopisuja.
Wydaje mi sie ,ze zaczynam nabierac coraz wiecej sil i zmeczenie troszke zmalalo,dobrze moze w koncu bede mogla cieszyc sie ciaza tak jak powinnam,bez wiekszych bolesci
pozrawiam goraco
T
Tamarunia
Gość
ach te zmeczenie....dzis spalam 14godzin!!!!!bije moje zyciowe rekordy ;D
Ja dzisiaj spałam 12 godzin - z przerwami godzinnymi od 3-4 i od 6 - 7 nad ranem.
Ale w końcu sie wyspałam. Ostatnio od 3 tygodni budziłam się o 4:00 i już nie mogłam spać - to było straszne.
A brzuszek mi cały czas rośnie. :laugh:
Ale w końcu sie wyspałam. Ostatnio od 3 tygodni budziłam się o 4:00 i już nie mogłam spać - to było straszne.
A brzuszek mi cały czas rośnie. :laugh:
dla mnie ten tydzień był okropny. remont nie szedł tak jak powinien, ciągle coś było nie tak, ja cały tydzień na walizkach u rodziców. Jestem strasznie wykończona psychicznie i fizycznie ale na szczęście od dzisiaj już jestem w domciu, który bardzo mi się podoba i mogę sobie wreszcie odpocząć
reklama