reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

nie wlansie...mialam idealna ilosc wod....
po porodzie zgubilam odrazu to co mialam a pozniej jeszcze 7 kg:)

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...brzuszki-majowo-kwietniowe-3442/index207.html

tu jest moj brzuch miesiac przed porodem:)

ja wiem ze napewno nie pozbede sie tego co mam nawet cwiczac bo przeciez skora sie nie skorczy...co prawda od balsamow ujedrniajacych zrobila sie ciut lepsza ale jest nadal tragiczna i kawalek skory moge normalnie chycic:( rozpaczam z tego powodu strasznie:(

reklama
Oh Lilith brzuch miałaś naprawde pokaźny:szok: Ja to miałm chyba połowę twojego;-) Ale ogólnie ładnie wyglądałaś :tak:

lilith piekny brzuszek ja tez nazekam na brzuch mimo ze sie katuje cwicze i za przeproszeniem dupa...:-) ale powoli zaczynam sie z tym fetem i pacułkami oswajac to chyba nie dobrze nie???:szok:

anzk ten brzuszek 2 miesiące po porodzie nie zawdzięczam żadnym ćwiczeniom. Po prostu taki się zrobił :tak: ;-) Jak chodziłam miesiąc temu na aerobic to po miesiącu widziałam rezultaty ćwiczeń i wiem, że taki ładny płaski brzuszek (z widocznymi mięśniami) może być tylko efektem długotrwałych regularnych ćwiczeń i nie ma się co oszukiwać.
lilith u Ciebie na brzuchu rzeczywiście jest bardzo dużo skóry, która nadmiernie się rozciągnęła w ciąży i na pewno ćwiczenia Ci nie pomogą niestety :-(
oleńka no jasne, że dobrze :-) ;-) :tak:

No wlasnie........kiedys byl taki piekny.....i mialam wlasnie taki z miesniami od tanca i sportu:(:(
W ciazy sie cieszylam ze taki duzy i ladny a teraz zas narzekam....a jaki bede miala po 2 ciazy.....masakra podwoi sie.....i lasnie nic niemoge z tym zrobic a nie stac mnie na operacje....zreszta szkoda by mi bylo:) wolalabym piersi poprawic hihi:)

Lilith- a daj ty spokoj! Napewno masz ladny kobiecy brzuszek- taki jaki maja kobiety ktore rodzily. I koniec ::tak:
Taka twoja uroda> jak zobaczysz moj brzuchol to zaczniesz patrzec na swoja faldke nieco przychylniej:tak: :-) :tak: - nie dosc ze jestem gdubasek to mam jeszcze pelno skory po ciazy- moja mama tez ma. I nic. akceptuje to- moj mąż tez, tak wiec wogule o tym nie mysle.

zazdroszcze!! ale powaznie nie widzialas mojego.nawet Trini napisala ze mam duzy fald skorny i nawet przez niego brzucha nie widac:(:(
mam meke ze spodniami zeby sobie teraz kupic bo nie wiem jakie...przeciez juz nie biodrowki.... kosci miednicy mi widac potem jest ladnie potem blizna i uwypuklenie naprawde duze!!!
i bluzki...wszystkie dluzsze musze kupowac ale zas ze cyckow nie mam to sa za szerokie....
moj maz niby tez mowi ze dla niego jestem najpiekniejsza ale ja niemoge sie z tym niestety pogodzic bo niesamowicie dbalam o brzuch i smarowalam go chyba 10 razy dziennie.....

reklama
LlILTH JA TEZ MAM OKROPNĄ OPONKE I OBIECUJĄ SOBIE CODDZINNIE ZE COŚ Z TYM ZROBIE.... i nie moge sie zmobiliwać. Zarza normalnie pójdę i walnę z 10 brzuszków chociaż zeby coś zadziałać....

Do góry