reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

U mnie kreska minimalna została, rozstępów zero , cycki nie za fajne dużżżżo mniejsze niż z przed ciązy i takie trochę flapowate:wściekła/y: :-p ,
brzuch jeszcze trochę został tzn. w zasadzie to ta naciągnięta skóra taka oponka została - kurcze nie wiem jak to zniwelować:confused:

reklama
Basiu 5 miesiecy tylko - potem musiałam przejść na Nutramigen bo mimo bardzo restrykcyjnej diety Marysia była ciągle obsypana. Po przejściu na to mleczko zeszły liszaje w 2 dni. Możesz sobie ogladnąć zdjecia na dziale zamkniętym w wątku pod tytułem "Nutramigen działa cuda"

ANYK a jak ty rodzilas?
cc?
Bo ja wlasnie po CC mam okropny brzuch.falde nad cieciem i w dodatku mega fald skory z rozstepami...no ale wsumie brzuch mialam pokazny:):)

Lilith ja rodziłam normalnie czyli naturalnie, brzucha nie miałam bardzo duzego zresztą w ciazy przytyłam tylko 9 kg, ale ja wogóle drobna byłam i jestem tylko ten brzuch :wściekła/y: Jak go wciągnę to jest Ok ale jak np. siedzę to właśnie taka oponka (co tu upiększać) wałek mi się robi i opiera mi się na spodniach bleeeeeeeeeee:-p , może powinnam zaczac ćwiczyć, jakieś brzuszki robić czy cos takiego tylko jak tu sie zmobilizowac i byc w tym systematyczną:confused: Kurde a lato juz tuż, tuż :szok: :-( !

Ja tam jestem zadowolona ze swojego wyglądu choć może nie jest idealny ;-) Musimy widzieć w sobie to co jest najładniejsze i najbardziej nam się podoba i starać się to wyeksponować. Wtedy wszystkie niedoskonałości pójdą w cień :tak:
Jeśli chodzi o brzuch to jak nie będziemy regularnie ćwiczyć to zawsze będzie tak wyglądać. U mnie to samo, ale nie ma się czym przejmować :-)

Oj Trini ja jak przeglądałam poprzendnie posty to widzialam zdjecie towjego brzuszka chyba robione w lipcu po urodzeniu Anusi - ja taki miałam przed ciążą:tak: a jak ty to zrobiłaś żeby dwa miesiące po porodzie mieć taki płaski brzuch to ja nie wiem :confused: :confused: :confused: A ty ćwiczysz reguralnie ? Chodzisz na jakis aerobic czy w domu ???

Trini ty wygladasz idealnie...widzialam....a ty widzialas moj brzuch opone tira i skore z byka wiec wiadomo co to duzy brzuch a nie twoj.
Ja cwiczylam 2 miesiace i nic.
ANZK no malo przytylas ja przytylam chyba 15 kg do 42 tc.a obwod mojego brzuszka to bylo 142 cm:):) wiec niewiele mniej niz mam sama:)

reklama
No ja niewiele dokładnie tyle co moja mama ze mną !
Ale 15 kg to chyba tak normalnie na ciąże a może wód mialas duzo dlatego taki brzuch duży. Ja miałam mało wód płodowych , praktycznie po porodzie wróciłam do wagi z przed porodu tylko ten brzuch:wściekła/y:

Do góry