reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

oj mi sie juz nie chce bo u mnie nie pomoze....wczesniej mialam fajne cycki teraz nawet ich nie mam.zeby mi sie w ciazy posypaly- ale wstyd...i nie mam juz zadnego atutu:(

reklama
Lilith- no wez noooooooo. nie denerwuj mnie. A z tego co wiem to dla Trini przy jej plaskim brzuszku kazda faldka jest wielka;-) Masz mi natychmiast stanac na golaska przed lustrem (tak, tak- na golaska) i powiedziec do dziewczyny w lustrze: Patrycja, kurcze, lubie Cie, fajna jestes, i cycki tez masz fajne, a potem sie obruc i pochwal swoj tylek. No... szybciutko, raz dwa, raz , dwa

I nie mow ze nie masz juz zadnego atutu- twoj najwiekszy atut wlasnie szykuje sie do spania :tak: Buzka (a zebami sie nie przejmuj- zawsze mozna wstawic nowe;-) )

hihi ale ty jestes fajowa:)
taka wesola kobitka z ciebie!!! naprawde az pozazdroscic optymizmu!!! ale kupilam sobie dzis kurteczke fajna i butki wiec tez mam jako taki dobry humorek:)
No i faktycznie trzeba popatrzac na siebie z nieco innej strony:)
caluski dla ciebie!!!

Basiek dobra jestes haha ja bym chyba musiałam stanąc w przyciemnianych okularach hehe albo w rózowych najlepiej zeby samą siebie chwalic:-)

Olenka. Nie przesadzaj ;-) tylko pierwszy raz jest straszny, potem zaczynasz sie przyzwyczajac az w koncu zaczynasz lubic swoje odbicie :) Wy nie chodzicie po domu na golasa? my nagminnie. spimy na golaska wiec jak np ide do kibelka to nie bede sie ekstra ubierac. a ze w calym domu mamy szafy cale z luster to jakos przywyklam do tego ze ciegle sie ogladam nago i wogule mi to nie przeszkadza- a mialabym sie do czego przyczepic. :-) :-) :-) Buzka

Dziewczyny !!! Słuchajcie basi :tak: :-) Bardzo dobrze kobitka mówi :tak: :-D Trzeba polubić siebie, a wtedy życie staje się łatwiejsze i widzicie, że nie tylko ja tak mówię ;-) (podobno jestem nieobiektywna hihih :-D ) Możecie też włożyć seksowną bieliznę i wtedy dopiero zobaczyć jakie jesteście ponętne :-) :tak:

reklama
Z ta bielizna to wsumie prawda...jeszcze jak zaloze wysokie buty na mega obcasie to odrazu te moje male nogi robia sie troszke dluzsze i smuklejsze:)
ale co kiedy caly efekt niszczy balon po srodku? ale co tam marudzic...
Co do chodzenia na golaska chodzimy chodzimy i spimy na golaska.choc teraz w zimie jak nie grzalismy tylko wietrzylismy by bylo z 18 stopni to tez mis ie odechciewalo takich parad....

Do góry