reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

hihi troche bylam zajeta ostatnio ale melduje sie w dodatku taka sliczna pogoda:)
na rodzenie sie nie zanosi czuje sie ostatnio swietnie troche tylko nogi puchna i dlonie maluch w brzuchu rzadzi nie spieszy sie a my tu wszyscy czekamy!

reklama
Nono Czarownica masz sie czym pochwalic :) Sliczny duuuzy brzuchalek !! Tylko patrzec jak wyskoczy z niego maluszek ;D

nooo ale kiedy wyskoczy..kiedy bedzie dzidzia!!!!!?????
hmmm pocieszma sie ze za dwa tyg juz na 100% bo jesli nie urodze wczesniej to wkoncu beda mi wywolywac - czego strasznie sie boje!!!

Qrcze ja tez sie boje wywolania choc nie wiem dlaczego :p Ale mam jakies dziwne przeczucie ze moze do tego dojsc :-[

Czarownica PIĘKNY BRZUSZEK. I jaki pokaźny -a tak niedawno miałs taka malutka kuleczką a tu proszę za niedługo będziesz tulić swojego bobaska. Ale ci fajowo

Czarownica-brzuś rzeczywiście urósł od ostatniego zdjęcia, i nadal bardzo zgrabniutki a Ty poza brzuszkiem jak modelka. I bluzeczka faktycznie bardzo fajna.
A ja dziś postanowiłam wykorzystać tą cudną wiosenną pogodę i wybrałam się z rodzinką na zieloną trawkę i zaliczyłam niezły spacerek, a przy okazji zrobiliśmy kilka fotek mojego 36-tygodniowego brzuszka, ciekawe ile jeszcze ich będzie, mam nadzieję że nie dużo. Oto one:
367hb.jpg

3627lu.jpg
3648vn.jpg

reklama
Do góry