reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

ale fajne brzucholki:)pomyślec,ze już nieiwle ich tu zobaczymy:(chociaż pewnie każda powoli ma już tego troszkę dosyc i chciałaby poznac tego szkrabika,który pomieszkuje sobie w środku:)))))a co terenów zielonych anita to ja lubię bardzo park sołacki(tak to się chyba nazywa:)ale planuję teraz w długi weekend,jeśli bedzie ładna pogoda wybrac się do zoo,ale do nowego:)bo po porodzie raczej nie dam rady:)

reklama
A mi się śniło, że wszystkie leżałyśmy na porodówce :D i pierwsza poszła rodzić Julinex, potem a+t a ja mialam iść trzecia, ale położna kazała mi chodzić po drabinie na górę i na dół :laugh:

to mi sie jeszcze snilo tak";
ze bylam w szkole chyba w podstawowce! i z moim brzuchem skakalam w dal :(:( na wf :)
Pozniej ze urodzilam nasza mala i odrazu po porodzie maz mnie z tamtad zabral z dzieckiem a mala schowalismy do lalki - Konsueli (taka z dziecinstwa) i szlam i tulilam ta lalke do siebie....

Te sny teraz sa straszne....

A mi się sniło że paliłam papierosa - i był taaaaaki pyszny!!!! i tak mi smakował i niestety mąż mnie na tym przyłapał i mnie tak spierniczył, ze aż mi się głupio zrobiło (oczywiście byłam w ciąży) - Czyżby głód niktotynowy hihih :)?

reklama
Biedronka mi sie juz od dawna marzy Nowe Zoo!!!Co jakis czas snuje fantazje na temat wycieczki :D ze zrobimy sobie nalesniki, spakujemy i pojedziemy zrobic sobie piknik.....tylko teraz to mamy jakies 1000km
Gluszekmi sie tez czasem snilo, ze palilam! ostatnio juz nie, ale zdarzalo sie, mimo ze tak w ciagu dnia to mnie w ogole nie ciagnie do palenia, w ogole nie mialam problemu, zeby rzucic to paskudztwo :D

Do góry