reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Czarownica piękny wielki brzuszek wreszcie widzę jego ogrom to musi być na dniach ;D
Anita ale zgrabna kobieta z Ciebie i malutki zgrabny brzuszek

reklama
Anita ty sama wyglądasz jak modelka :)
laska z ciebie niesamowita
Kurcze gdzie ty mieszkasz ze masz już tak zielono - u nas dopiero przyroda budzi isę do życia (fakt jest zieloniutko ale nie aż tak)

Dzięki Kobitki za miłe słowa. Głuszku-aż mnie zatkało takim komplementem. Ja się wcale tak nie czuję wręcz przeciwnie, a te zdjęcia to jedne z niewielu z których jestem zadowolona. A co terenów zielonych to u nas w Poznaniu jest kilka takich miejsc, te na zdjęciu to słynna Cytadela (może niektóre z Was słyszały), czyli pamiątkowy teren po II wojnie świat. Jest tam mnóstwo terenów do spacerów i rzeczywiście pięknie o każdej porze roku.

Czarownica imponujący brzuś :D
Anita pięknie tam u Was, no i modelka niczego sobie :) z fajnym pępkiem ( ja mam wielki wystający pępuch, z ktorego mężuś sie ciągle nabija, ale tak pozytywnie :) )

a mi gdzies ten watek uciekl....

ale juz widzialam i brzuszki sliczne!!!!
Anitko ty nadal taka szczuplutka1 i chyba juz tak superowo pepus odstaje!!!
Czarownica no no :):) to twoje ostatnie chwile byc moze z brzusiem!!! cudnie:)

Anita śliczny brzuszek i ty też bardzo zgrabnie wyglądasz :)

Kasiunka ale duży już, o wiele większy niż ostatnim razem :) śłiczy brzuszek :)

reklama
Do góry