reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

;D ;D ;D ;D jesteście kochane :)
a Amelka takie akrobacje tu urządza, że czasami wydaje mi się że wypadnie mi z brzucha :)

reklama
ewe śliczny ten twój brzuszek, a zdjęcie z ruchami Amelki jest superaste :) Gratuluje ujęcia.

No to jeszcze dorzucę swój brzuszek. Też mam nadzieję, że to już ostatnie zdjęcie ;)

dscf49705ya.jpg
dscf49713ah.jpg

Ale tu sie brzusiow narobilo!!!!
A+T pieknie wygladasz w nowej fryzurce!!!!
Anitko hihi brzus rosnie a ty nadal taka szczuplutka!!!!
Helunia wygladasz bardzo ladnie i nie wiem o co ci chodzi z tym programem:):):) (a tak swoja droga uwazam ze lpeszy jest na Clubie - Metamorfozy czy cos takiego)
Kate brzus bardzo ladniutki gladziutki:)
Trin tez malusi brzusio! pewnie niewiele przytylas:):)

Ewe bomba!! ty tez masz calkiem calkiem spory brzuch!!! i taki niesamowicie okraglutki!!!!! i wydaje sie byc dosc wysoko! bardzo ladnie wygladasz!a pamiatka bombowa!!

trini, super brzus :) Masz takie same zylki jak ja po bokach widoczne :), ale masz cos jeszcze czego ja nie mam - wysatajacy pepuszek :)

Ewe-wyglądasz promiennie, brzuś masz niesamowicie okrągły, ja miałam podobny jak byłam z córcią w ciąży.
A ujęcie ruchów rewelacja, ja ilekroć przy takich wybrzuszeniach chwytam aparat mały się uspokaja.
Trini-brzuś nadal zgrabniutki i wydaje się naprawdę nieduży. Co do żyłek to ja z bliska mam też widoczne.

trinilov - piękny brzuszek ... śliczny i jaki opalony, ale Ty chyba śniada z natury jesteś

Mój ma już 98 cm, a Twój? - bo pamiętam że miałyśmy podobnie..

reklama
Ewe świetne zdjęcie!
Trinilov śliczny brzuszek i widać ta białą obwolutkę wokół pępka , o ktorej kiedyś pisałaś a nie było wtedy widać ( bo to chyba Ty o tym pisałaś, chyba że sie mylę)

Do góry