reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Wow na prawdę różne różniste te brzuszki. Ja już kiedyś pisałam o tym jak zrzuciłam20 kg , przedślubny stres chyba tak podziałał na mnie, że się obrzerałam. Gdy mąż jesienią wyjechał w delegację to musiałam jakiś sposób znaleźć na smutek i zaczęłam z Chodakowską śmigać, to było4lata temu, teraz mam jej wszystkie programy. Niech mówią co chcą, wielu jest jej przeciwników, ale mnie to nie interesuje, efekty są cudowne! Po ciąży w sumie w 2 tyg chyba mi spadło ciążowe13 kg, ale to głównie ze stresu i później wróciłam do Chody. Mam nadzieję, że szybko wrócę do ukochanych 61 kg, przy dwójce tym bardziej chyba nie będzie czasu na jedzenie :-pTeraz działam z Angeliką, poprzednio ćw do 39 tyg. Wymówki lepiej schować do kieszeni, zawsze warto się ruszyć ;-) ;)

reklama
c21767e5092e246ff26da57f3f0ccb78.jpg

Dziś z om mamy 17tc :) witamy, witamy :D co prawda po śniadaniu, ale racZej to nie powiększyło brzucha. Wieczoru największe ;p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pola ja tak jak Ty be fb i to pierwsze moje starcie z forum takze wybaczcie wszystkie wpadki ;)
Chyba tez uwielbiam chodakowska i tez potwierdzam szybko fajne efekty a cwiczylam 3 razy w tyg swego czasu ;)
Ola W. Kolajna laska a brzusio jwszcze malutki jak u mnie sprzed ciazy ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W - Kochana... I na co Ty tak narzekalas? Malutki brzuszek, super figurka - jest naprawdę bardzo dobrze [emoji3].

A co do Chodakowskiej zaraz po porodzie... To lepiej odczekać zalecany czas. Jej treningi dają nieźle w kość, i niekoniecznie dobrze to może wpłynąć na nas od wewnątrz w czasie pologowym [emoji3]

Chybra - Podpatrzylam sobie Angelike Pióro i jej dostępne on-line ćwiczenia dla ciężarnych, wydają się być proste i przyjemne.
Chyba kupię jej programy na 2 i 3 trymestr [emoji3].
I uwaga... Mieszka jakieś 15 minut na pieszo ode mnie [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podziwiam wszystkich ktorzy cwicza w domu ja zawsze mam cos lepszego do roboty...po pologu zapisze sie na jakies zajecia zumba czy cos.Albo squasha.

010igov35ye70zfx.png

Ola cwiczylam tylko skalpel przez kilka miesiecy i efekty byly super ja nie chudlam bo wtedy mialam kryzys i i tak wazylam 48kg ale miesnie sila wytrzymalosc szok ,pierwsze cwiczenie to musialam oszukiwac bo myslalam ze zawalu dostane a miesnie trzesly sie z wysilku masakra ale po jakims czasie to byla czysta przyjemnosc :)
Poki co nie planuje szybkiego powrotu do cwiczen mam tyle ruchu przy młodym a do tego dojdzie mlodszy ze cwiczenia mam zagwarantowane a spalanie kalorii zafunduje mi najstarszy wnerwiajac mnie wiec full wypas mam na miejscu :)
Ale jak juz ogarne towarzystwo i przestane padac na pysk wieczorowa pora to pewnie wroce do Ewki bo bardzo ja lubie :)

Zazdroszczę tego zapalu do cwiczen :p
Tyle razy co sobie obiecywalam... ale pare dni i po moim ćwiczeniu.
Mialam taka pracę po ktorej czesto juz nie mialam sily. Nie dosc ze nerwy i stres to czasem przez 8h taka kilometrówke robiłam.. a do tego wykanczajace 3 zmiany i często gęsto maratony po 7dni.

Mam nadzieje, ze po porodzie najdzie mnie większy zapal :)

Ola cwiczylam tylko skalpel przez kilka miesiecy i efekty byly super ja nie chudlam bo wtedy mialam kryzys i i tak wazylam 48kg ale miesnie sila wytrzymalosc szok ,pierwsze cwiczenie to musialam oszukiwac bo myslalam ze zawalu dostane a miesnie trzesly sie z wysilku masakra ale po jakims czasie to byla czysta przyjemnosc :)
Poki co nie planuje szybkiego powrotu do cwiczen mam tyle ruchu przy młodym a do tego dojdzie mlodszy ze cwiczenia mam zagwarantowane a spalanie kalorii zafunduje mi najstarszy wnerwiajac mnie wiec full wypas mam na miejscu :)
Ale jak juz ogarne towarzystwo i przestane padac na pysk wieczorowa pora to pewnie wroce do Ewki bo bardzo ja lubie :)

Wendy, to widzę, że Ty też masz wesoło z nastolatkiem ;) Mój tydzień temu skończył 16 lat i czasem hamuję się, by nie wystawić go na stałe na balkon :p On nic nie musi, on tylko może (oczywiście jak chce :)) Mam nadzieję, że to przejściowe. Czasem chciałabym, żeby miał już 20 lat ;)

reklama
Co do ćwiczeń to polecam wam blog tipforwomen.pl są tam plany treningowe bazujące na filmikach z yt, można dobrać poziom zaawansowania do siebie. Do tego dziewczyna jest młodą mamą rocznej córeczki i często też pisze o dzieciowych tematach :) ja Ewki nie trawie, strasznie irytuje mnie jej sposób mówienia, nie dałabym rady z nią ćwiczyć

Do góry