reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Sylver ja to sie hamuje zeby go nie rozszarpac na kawałki wrrrr 14 lat a tak mnie wkurza tylko roszczenia i pretensje wszystko.mu sie przeciez nalezy.odliczam dni az wypchne go gdzies daleko na studia wrrr a leń smierdzacy z niego masakra jedyme co to ze zdolny i uczyc sie nie musi ale to tez wykorzystuje . NO I O CZYM TU DUZO MOWIC W KONCU TO NIKODEM [emoji6]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraźniejsza młodzież jest przerażająca. Mieszkam kolo gimnazjum i podstawówki. Gówniarze z kl. 4-6 juz uciekaja ze szkoły na fajke. A wyzwiska i przeklinanie na porzadku dziennym.
Swojego to chyba do szkoly nie puszcze :p

Pola, Wendy tez nie korzystam z fb.

Dla mnie głupio jest oglądać cudzy brzuch.. Wasze fajnie, mamy porównanie i wiemy do kogo piszemy a tak, to co??

Truskawka, sama czasem czytam wątki na których już się nie udzielam. Poza tym, jak sama mówisz, już się nie udziela. Wiec wątek jest nam znany.
To co innego, niż nagle wyskoczyć do ludzi, którzy nas nie znają ze swoją fota.. Do tego jest wątek na głównym do brzuszków, tam się można chwalić każdemu :)

Ola W pięknie się pokazuje od dołu, będzie sliczniutki za miesiąc czy dwa jak bardziej wyskoczy.

Nie pocieszacie, moja 11 lat i dramat.. Ale też mądra i w szkole najlepsza. Ale w domu pfff.. A wy, że będzie jeszcze glrzej..

Ola W - Kochana... I na co Ty tak narzekalas? Malutki brzuszek, super figurka - jest naprawdę bardzo dobrze [emoji3].

A co do Chodakowskiej zaraz po porodzie... To lepiej odczekać zalecany czas. Jej treningi dają nieźle w kość, i niekoniecznie dobrze to może wpłynąć na nas od wewnątrz w czasie pologowym [emoji3]

Chybra - Podpatrzylam sobie Angelike Pióro i jej dostępne on-line ćwiczenia dla ciężarnych, wydają się być proste i przyjemne.
Chyba kupię jej programy na 2 i 3 trymestr [emoji3].
I uwaga... Mieszka jakieś 15 minut na pieszo ode mnie [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem wiem, na prwno doczekam :) chodzi mi ogolnie o to, ktore treningi, bo jest ich cała masa no i pewnie wszystkie skuteczne, ale ciekawa jestem po prostu, ktory Ty polecasz :)

Na czas ciazy ćwiczę z Ania Dziedzic (z płyty z maja bohosiewicz) i czasem jej treningi z fb (oczywiscie te dla kobiet w ciazy). I delikatny trening Lewandowskiej (zmieniam, zeby sie nie nudzić :D)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale macie super brzuszki,a najbardziej to zazdroszczę tych pięknych bloczków i pleców bez tluszczyku,u mnie to największa zmora

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Sylver ja to sie hamuje zeby go nie rozszarpac na kawałki wrrrr 14 lat a tak mnie wkurza tylko roszczenia i pretensje wszystko.mu sie przeciez nalezy.odliczam dni az wypchne go gdzies daleko na studia wrrr a leń smierdzacy z niego masakra jedyme co to ze zdolny i uczyc sie nie musi ale to tez wykorzystuje . NO I O CZYM TU DUZO MOWIC W KONCU TO NIKODEM [emoji6]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

To Twój też Nikoś?? I już wszystko jasne! ;) :D :p

1485358421-aaaaaa.jpeg

13+6

Troszkę mi głupio się pokazywać, bo większość tutaj to chudzinki. Ale mam zamiar po porodzie wziąć się za siebie. Przed tą ciążą udało mi się schudnąć 7 kg.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Pola, Wendy tez nie korzystam z fb.

Dla mnie głupio jest oglądać cudzy brzuch.. Wasze fajnie, mamy porównanie i wiemy do kogo piszemy a tak, to co??

Truskawka, sama czasem czytam wątki na których już się nie udzielam. Poza tym, jak sama mówisz, już się nie udziela. Wiec wątek jest nam znany.
To co innego, niż nagle wyskoczyć do ludzi, którzy nas nie znają ze swoją fota.. Do tego jest wątek na głównym do brzuszków, tam się można chwalić każdemu :)

Ola W pięknie się pokazuje od dołu, będzie sliczniutki za miesiąc czy dwa jak bardziej wyskoczy.

Nie pocieszacie, moja 11 lat i dramat.. Ale też mądra i w szkole najlepsza. Ale w domu pfff.. A wy, że będzie jeszcze glrzej..
Nie wiem masz jakiś problem z tym że za wiele się nie udzielam a zdjęcie swoje umieściłam albo że mnie na liście nie ma? Udzielałam się wcześniej a jak nie pamiętasz to zapraszam do archiwum forum.
Nikt nie ma z tym problemu tylko Ty....

Trochę robisz problem z niczego.

Po to są takie fora żeby każdy i kiedy ma ochotę i czas się udzielał a nie ciągle na biezaco wszystko komentował.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niewa nie do konca tak jest ja rozumiem Lilith bo wiele jest dziewczyn ktore wpadaja tylko z pytaniem i oczekuja odpowiedzi a potem do widzenia , za miesiac jak cos chca znow to samo.A to nie o to chodzi na takich lipcowkach- zawsze mozna wygoglowac sobie albo jest forum ogolne , skorzystac z wyszukiwarki na forum itp.

010igov35ye70zfx.png

Do góry