reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Dzięki dziewczyny ja nigdy nie miałam takiej ładnej piłeczki zawsze gdzieś mi się rozchodzi ten brzuch, żartowałem ze dziecko jest pewnie jest przyklejone do żołądka i dlatego tak wymiotuje. Mam nadzieje tylko ze dziecko rośnie dzisiaj miałam tak na brązowo podbarwiony śluz.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
niewa88
Zaciekawiona BB
Jestem na lipcowkach na początku się udzielałam a później bardziej obserwowałam :-)Niewa sorry ale ja Cie nie kojarzę byś na lipcowkach była..
Luandzia juz wszystko dobrze? Kiedy masz wizytę?
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
luandzia1
Entuzjast(k)a
Wizytę mam w czwartek . Nic na chwilę obecną się nie dzieje tylko jajniki mnie tak jakby ciągną trochę jak na okres.
Karo89
Początkująca w BB
Luandzia1, ja tez odczuwam ciagniecie w dole brzucha, szczególnie po calym dniu jak juz jestem zmeczona. Lekarz mi mówił, ze to normalne, z powodu powiekszajacej sie macicyWizytę mam w czwartek . Nic na chwilę obecną się nie dzieje tylko jajniki mnie tak jakby ciągną trochę jak na okres.
Niewa sorry ale ja Cie nie kojarzę byś na lipcowkach była..
Luandzia juz wszystko dobrze? Kiedy masz wizytę?
Lilith ale z Ciebie zandarm!
a tak na powaznie to pewnie duzo jest dziewczyn u Nas, ktore duzo czytaja a nie maja weny/czasu do pisania, albo nawet nie sa na bb zarejestrowane i czytaja tylko, przezywajac, kazda na swoj sposob, razem z nami ciaze.
Ps. U mnie np. Bb jest pierwszym forum w moim zyciu, na ktorym sie udzielam, co wiecej nie mam nawet fb
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Megan, Luandzia u was praktycznie brzuszka nie widac jeszcze, sliczne macie figurki dziewczyny
Lilith piekny brzusio, taki typowo ciazowy i z mała iloscia tłuszczyku, bardzo mi sie takie brzuszki podobaja
Karo brzusio mocno juz widac
A co do czytania i nie pisania tez sobie tak obserwuje raz za czas jeden wątek na ktorym sie kiedys dawno temu udzielalam, teraz juz mi sie nie chce, ale z ciekawosci lubie poczytac co tam u dziewczyn slychac, wiec to chyba nic zlego
Lilith piekny brzusio, taki typowo ciazowy i z mała iloscia tłuszczyku, bardzo mi sie takie brzuszki podobaja
Karo brzusio mocno juz widac
A co do czytania i nie pisania tez sobie tak obserwuje raz za czas jeden wątek na ktorym sie kiedys dawno temu udzielalam, teraz juz mi sie nie chce, ale z ciekawosci lubie poczytac co tam u dziewczyn slychac, wiec to chyba nic zlego
Podziel się: