reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Kasiulka chyba nietylko tobie[emoji6]

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny ja nigdy nie miałam takiej ładnej piłeczki zawsze gdzieś mi się rozchodzi ten brzuch, żartowałem ze dziecko jest pewnie jest przyklejone do żołądka i dlatego tak wymiotuje. Mam nadzieje tylko ze dziecko rośnie dzisiaj miałam tak na brązowo podbarwiony śluz.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Niewa sorry ale ja Cie nie kojarzę byś na lipcowkach była..

Luandzia juz wszystko dobrze? Kiedy masz wizytę?

Luandzia, to już zaraz ta wizyta.
Nie od wiazadel Cie tak ciągnie przy jajnikach?

Niewa może, na liście tez Cie nie ma, dziwnie tak z cichacza obserwować..

Wizytę mam w czwartek . Nic na chwilę obecną się nie dzieje tylko jajniki mnie tak jakby ciągną trochę jak na okres.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Luandzia1, ja tez odczuwam ciagniecie w dole brzucha, szczególnie po calym dniu jak juz jestem zmeczona. Lekarz mi mówił, ze to normalne, z powodu powiekszajacej sie macicy

Niewa sorry ale ja Cie nie kojarzę byś na lipcowkach była..

Luandzia juz wszystko dobrze? Kiedy masz wizytę?

Lilith ale z Ciebie zandarm!;)
a tak na powaznie to pewnie duzo jest dziewczyn u Nas, ktore duzo czytaja a nie maja weny/czasu do pisania;), albo nawet nie sa na bb zarejestrowane i czytaja tylko, przezywajac, kazda na swoj sposob, razem z nami ciaze.
Ps. U mnie np. Bb jest pierwszym forum w moim zyciu, na ktorym sie udzielam;), co wiecej nie mam nawet fb:D

reklama
Megan, Luandzia u was praktycznie brzuszka nie widac jeszcze, sliczne macie figurki dziewczyny :)

Lilith piekny brzusio, taki typowo ciazowy i z mała iloscia tłuszczyku, bardzo mi sie takie brzuszki podobaja

Karo brzusio mocno juz widac :D

A co do czytania i nie pisania tez sobie tak obserwuje raz za czas jeden wątek na ktorym sie kiedys dawno temu udzielalam, teraz juz mi sie nie chce, ale z ciekawosci lubie poczytac co tam u dziewczyn slychac, wiec to chyba nic zlego ;)

Do góry