reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
Mój brzusio mały , a luandzia1 to dopiero chudzina ze szok kasiulka, faktycznie macie podobne te brzuszki [emoji41] niewa88 super figurka i fajny brzuszek
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith - brzuszek cudny! Twoja figura również (jakie boczki?!).
Zielenie i fiolety, brązy i rudości, też przerabialam i równie mocno kocham. Ale w tym sezonie jakos tak widzę sporo szarości, stali, grafitu i czarnego w szafie [emoji6]
Niewa - piękny brzuszek i piękna Mamusia [emoji3].
Luandzia - jej.. Gdzie Ty masz brzuszek? Piękna figurka
Zazdroszczę [emoji3]
Megann - nie no przegielas! [emoji14] Takiego wcięcia to ja nigdy nie miałam i mieć nie będę. Zazdroszczę ogromnie
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Zielenie i fiolety, brązy i rudości, też przerabialam i równie mocno kocham. Ale w tym sezonie jakos tak widzę sporo szarości, stali, grafitu i czarnego w szafie [emoji6]
Niewa - piękny brzuszek i piękna Mamusia [emoji3].
Luandzia - jej.. Gdzie Ty masz brzuszek? Piękna figurka
Zazdroszczę [emoji3]
Megann - nie no przegielas! [emoji14] Takiego wcięcia to ja nigdy nie miałam i mieć nie będę. Zazdroszczę ogromnie
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Luandzia fakt, Ty brzuszka nie masz chyba wcale? I nie widać ani trochę, że to nie pierwsza ciąża, ba nawet ciąży nienwidac,
Megan, Aga mam. Jak mnie spodnie mocnidj opna to trochę wypływa na bokach, trudno
Kasiulka tak, są podobne wielkością i kształtem. Choć Karoo ma chyba większy biorąc pod uwagę różnice w ciąży. Bo to jednak 3 tyg chyba jest.
Megan, Aga mam. Jak mnie spodnie mocnidj opna to trochę wypływa na bokach, trudno
Kasiulka tak, są podobne wielkością i kształtem. Choć Karoo ma chyba większy biorąc pod uwagę różnice w ciąży. Bo to jednak 3 tyg chyba jest.
Niewa juz fajny ciazowy brzuszek ale luandzia wrzuc fotke z 16tc a nie sprzed ciazy [emoji6] taka deseczka laseczka to nie mozliwe
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
niewa88
Zaciekawiona BB
Dzięki dziewczyny :-)
A luandzia to taka dżaga że hej ;-)
W ogóle macie super te brzuszki. Ciekawe jak w 7 czy 8 miesiącu będziemy wyglądały ;-)
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
A luandzia to taka dżaga że hej ;-)
W ogóle macie super te brzuszki. Ciekawe jak w 7 czy 8 miesiącu będziemy wyglądały ;-)
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Niemoge sie nadziwic jakie rozne mamy te Nasze brzuszki i to w podobnych tyg.
Luandzia ja Niemoge uwierzyc ze ty trzecia ciaza jak ja
Niewa tez piekny malutki brzuszek
Kasiulka no Chyba mamy podobne ale naprawde w tej czarnej sukience brzuszek duzo mniejszy wyszedl
Luandzia ja Niemoge uwierzyc ze ty trzecia ciaza jak ja
Niewa tez piekny malutki brzuszek
Kasiulka no Chyba mamy podobne ale naprawde w tej czarnej sukience brzuszek duzo mniejszy wyszedl
Podziel się: