reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki lipcówek :)

Wow na prawdę różne różniste te brzuszki. Ja już kiedyś pisałam o tym jak zrzuciłam20 kg , przedślubny stres chyba tak podziałał na mnie, że się obrzerałam. Gdy mąż jesienią wyjechał w delegację to musiałam jakiś sposób znaleźć na smutek i zaczęłam z Chodakowską śmigać, to było4lata temu, teraz mam jej wszystkie programy. Niech mówią co chcą, wielu jest jej przeciwników, ale mnie to nie interesuje, efekty są cudowne! Po ciąży w sumie w 2 tyg chyba mi spadło ciążowe13 kg, ale to głównie ze stresu i później wróciłam do Chody. Mam nadzieję, że szybko wrócę do ukochanych 61 kg, przy dwójce tym bardziej chyba nie będzie czasu na jedzenie :-pTeraz działam z Angeliką, poprzednio ćw do 39 tyg. Wymówki lepiej schować do kieszeni, zawsze warto się ruszyć ;-) ;)

reklama
c21767e5092e246ff26da57f3f0ccb78.jpg

Dziś z om mamy 17tc :) witamy, witamy :D co prawda po śniadaniu, ale racZej to nie powiększyło brzucha. Wieczoru największe ;p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pola ja tak jak Ty be fb i to pierwsze moje starcie z forum takze wybaczcie wszystkie wpadki ;)
Chyba tez uwielbiam chodakowska i tez potwierdzam szybko fajne efekty a cwiczylam 3 razy w tyg swego czasu ;)
Ola W. Kolajna laska a brzusio jwszcze malutki jak u mnie sprzed ciazy ;)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W - Kochana... I na co Ty tak narzekalas? Malutki brzuszek, super figurka - jest naprawdę bardzo dobrze [emoji3].

A co do Chodakowskiej zaraz po porodzie... To lepiej odczekać zalecany czas. Jej treningi dają nieźle w kość, i niekoniecznie dobrze to może wpłynąć na nas od wewnątrz w czasie pologowym [emoji3]

Chybra - Podpatrzylam sobie Angelike Pióro i jej dostępne on-line ćwiczenia dla ciężarnych, wydają się być proste i przyjemne.
Chyba kupię jej programy na 2 i 3 trymestr [emoji3].
I uwaga... Mieszka jakieś 15 minut na pieszo ode mnie [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podziwiam wszystkich ktorzy cwicza w domu ja zawsze mam cos lepszego do roboty...po pologu zapisze sie na jakies zajecia zumba czy cos.Albo squasha.

010igov35ye70zfx.png

Ola cwiczylam tylko skalpel przez kilka miesiecy i efekty byly super ja nie chudlam bo wtedy mialam kryzys i i tak wazylam 48kg ale miesnie sila wytrzymalosc szok ,pierwsze cwiczenie to musialam oszukiwac bo myslalam ze zawalu dostane a miesnie trzesly sie z wysilku masakra ale po jakims czasie to byla czysta przyjemnosc :)
Poki co nie planuje szybkiego powrotu do cwiczen mam tyle ruchu przy młodym a do tego dojdzie mlodszy ze cwiczenia mam zagwarantowane a spalanie kalorii zafunduje mi najstarszy wnerwiajac mnie wiec full wypas mam na miejscu :)
Ale jak juz ogarne towarzystwo i przestane padac na pysk wieczorowa pora to pewnie wroce do Ewki bo bardzo ja lubie :)

Zazdroszczę tego zapalu do cwiczen :p
Tyle razy co sobie obiecywalam... ale pare dni i po moim ćwiczeniu.
Mialam taka pracę po ktorej czesto juz nie mialam sily. Nie dosc ze nerwy i stres to czasem przez 8h taka kilometrówke robiłam.. a do tego wykanczajace 3 zmiany i często gęsto maratony po 7dni.

Mam nadzieje, ze po porodzie najdzie mnie większy zapal :)

Ola cwiczylam tylko skalpel przez kilka miesiecy i efekty byly super ja nie chudlam bo wtedy mialam kryzys i i tak wazylam 48kg ale miesnie sila wytrzymalosc szok ,pierwsze cwiczenie to musialam oszukiwac bo myslalam ze zawalu dostane a miesnie trzesly sie z wysilku masakra ale po jakims czasie to byla czysta przyjemnosc :)
Poki co nie planuje szybkiego powrotu do cwiczen mam tyle ruchu przy młodym a do tego dojdzie mlodszy ze cwiczenia mam zagwarantowane a spalanie kalorii zafunduje mi najstarszy wnerwiajac mnie wiec full wypas mam na miejscu :)
Ale jak juz ogarne towarzystwo i przestane padac na pysk wieczorowa pora to pewnie wroce do Ewki bo bardzo ja lubie :)

Wendy, to widzę, że Ty też masz wesoło z nastolatkiem ;) Mój tydzień temu skończył 16 lat i czasem hamuję się, by nie wystawić go na stałe na balkon :p On nic nie musi, on tylko może (oczywiście jak chce :)) Mam nadzieję, że to przejściowe. Czasem chciałabym, żeby miał już 20 lat ;)

reklama
Co do ćwiczeń to polecam wam blog tipforwomen.pl są tam plany treningowe bazujące na filmikach z yt, można dobrać poziom zaawansowania do siebie. Do tego dziewczyna jest młodą mamą rocznej córeczki i często też pisze o dzieciowych tematach :) ja Ewki nie trawie, strasznie irytuje mnie jej sposób mówienia, nie dałabym rady z nią ćwiczyć

Do góry