reklama
martitka-26
Fanka BB :)
Anecia nic sie nie martw, ja 03.05 mialam 96 w pasie a dzisiaj przekroczylam magiczne 100cm z kilogramami troszke mniej bo jestem na 8;-)Hehehe... pisałam ostatnio że 4.05 było 94 w pasie i 8 kg do przodu, a dzisiaj po praktycznie 2 tyg. (bo teraz co 2 tyg robię "pomiary") jest 97 w pasie i 10 kg do przodu, więc w 2 tyg 2 kilo do przodu
Hejka a To mieszkanko mojego syneczka 23 i 1 dzień ciążyZobacz załącznik 246525
Spore te mieszkanko na 23 tydzien:-)
dzięki dziewczyny :-)
A no juz ki opuścił sie na początku 36tc. Mam wielka nadzieję ze jadnak dzidzius bedzie chciał wyjsc wczesniej bo kregosłup strasznie boli juz....
Co do wagi to mam 10-11kg na plusie no i 118cm w pępku.... i cooooooraz ciężej
Jak ja bym sie chciala zmiescic w 11 kg,ale szanse sa marne
Dzisiaj robiona fotka
Z usg wynika że jestem w 21tygodniu a termin na 26września
Zobacz załącznik 246698
Czy jest prawidłowej wielkości?Martwię sie czy nie jest za mały bo znajoma stwierdziła że tak.
Za maly? ja bym powiedziala, ze w sam raz;-)
Witam,
Jakie śliczne brzuszki macie!!tak wam zazdroszczę.mam nadzieję, że niedługo ja będę mogła tu wstawiać swoje zdjęcia.
Jakie śliczne brzuszki macie!!tak wam zazdroszczę.mam nadzieję, że niedługo ja będę mogła tu wstawiać swoje zdjęcia.
lolkak
Październikowa Mama Mai
A to mój brzuszek Nie za duży na 21 tc ??
Anecia1111
Witam,
To trzymamy kciuki za zafasolkowanie!
A to mój brzuszek Nie za duży na 21 tc ??
Kobietki co Wy macie z tym czy nie za duży, czy nie za mały itp? Każdej z nas brzuszek rośnie w indywidualnym tempie i jesli wszystko jest ok na usg itp to nie ma się czym martwic :-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
To trzymamy kciuki za zafasolkowanie!
Kobietki co Wy macie z tym czy nie za duży, czy nie za mały itp? Każdej z nas brzuszek rośnie w indywidualnym tempie i jesli wszystko jest ok na usg itp to nie ma się czym martwic :-)
Bo jem tyle co cała moja rodzina razem wzięta ;-)
Anecia1111
Bo jem tyle co cała moja rodzina razem wzięta ;-)
Tylko że w ciąży od jedzenia tyje się mało, więcej zalezy od samego stanu w jakim jesteśmy i tak jak już pisałam wcześniej od naszych "predyspozycji" :-) Ale tak odnośnie tego jedzenia to ja tez wciągam wszystko co mi w ręce wpadnie, jak odkurzacz normalnie
Liza
Ja jadłam bardzo dużo na poczatku a kg stały w miejscu...
No a teraz waga mi waha sie tak 10-11kg na plusie od początku. także normalnie...;-)
nasz 38tc :-)
No a teraz waga mi waha sie tak 10-11kg na plusie od początku. także normalnie...;-)
nasz 38tc :-)
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
śliczne brzusie ;-) każdy ma swój osobisty urok
reklama
motylicaja
Ale macie slodkie brzuszki dziewczyny