reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

asiula_86
rano jest mniejszy,bo przetrawione jest prawie wszystko ;-)
Ja rano mam płaski brzusio,a wieczorami większy.Ale nadal nikt z obcych nie zauważa,że jestem w ciąży.
Ale to moja 2 ciąża,ale poprzednią straciłam w 7,4 tyg więc macica się nie rozćwiczyła w rozciąganiu.

Teraz jestem w 14w5d i rano brzusio płaski jest,a czasami wieczorami jak dojdzie wzdęcie i objedzenie to jest fajniutki ;-)
ale teraz to już powinien zacząć mi rosnąć brzusio

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu wystarczy że naciśniesz na ten muj obrazek i otworzy ci sie strona i tam bedziesz mogła sobie wybrać:-)

Daisy śliczny brzuszek ale troche sie zmartwiłam bo ja teraz mam chyba taki brzuszek jak ty a to dopiero 24 tydzień co to bedzie dalej:szok:

Saleminka a w którym tygodniu jesteś??
U mnie to wszyscy myślą że to już 8 miesiąc albo że za niedługo rodze a jak mówie że to dopiero 6 miesiąc:szok: to szczeki im opadają

hehe ja dzisiaj mam 14w6d gdybym tydzień temu nie miała tak szczegółowego badania usg to bym napewno zastanawiała się czy wszystko jest dobrze :tak:
Jak to lekarz stwierdził:mam lekkie tyłozgięcie macicy i to może być powodem,że nie widać jeszcze ;-)
wyniki z usg super
pochwale się:

a teraz brzusio z wczoraj:

i sprzed chwilki:

chociaż już w normalnych spodniach nie chodzę,bo potem pobolewa mnie mocniej brzuszek,to już z dresu nosze,żebym miała luzik na brzusiu

reklama
Do góry