reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
pięknie dziękuję. lekarz twierdzi, że w ciągu tygodnia się wszystko ma wydarzyć - poczekamy, zobaczymy. Jutro ekipa wyprawia mi Baby Shower, więc jeszcze jutro nie rodzę :-)

Ale super brzuszki, :-)
agrawa ale masz piłke :-D super, a sobie pomysl ja mialam z Mikim az 125cm w obwodzie brzuszka:-D tyle ze ja wedlug Ciebie grubsza jestem, a tobie tylko w brzus poszlo :-) No i ja z rozwarciem chodzilam miesiac i nic:D 8 dni po terminie (w terminie z usg z 5tc) Miki wyszedl ;-)

dziękuję bardzo :-) wszyscy się tak zachwycają moim brzuchem - fakt jest nie typowy. Oprócz brzucha nic mi nie przytyło, nawet za bardzo mi biust nie urósł (cały czas nosze staniki z przed ciąży).

Dzisiaj w nocy miałam bardzo silne skurcze, od rana też się utrzymywały. Teraz jest już lepiej, ale kurcze nie wiem co o tym myśleć....

agrawa ja jak mialam takie skurcze to potem jak szlam do gina to mi mowil ze szyjka sie skrócila jeszcze bardziej, no i ze rozwarcie sie robilo, najpierw na jeden, a potem tydzien przed terminem mialam juz 2cm rozwarcia i nie rodzilam jeszcze...
takze spokojnie, juz tam wszystko sie przygotowuje do porodu... ;)

gotowe już wszystko jest, wiec tym się nie przejmuje. Wczoraj byłam o gin. i mowil mi ze szyjka sie skraca, ale w sumie nie powiedzial mi ile jest obecnie, a ja nie zapytałam. O rozwarciu nic nie wspominal... pewnie nie bylo. Poczekamy - zobaczymy :-)

reklama
Do góry