reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
10 tc jejuuus kiedy to bylo ;-).... ja tez bylam zawsze skora i kosci ale nie pamietam zeby bylo cos u mnie widac - chyba jak sie najadlam to tak.... bo wtedy to macice masz jeszcze gleboko schowana :)... u mnie prawdziwy brzuchol wyskoczyl tez gdzie po 20tc wiec mi sie wydaje ze to dosc normalny czas na pokazanie sie brzuszka ;)
Na to chyba nie ma reguły, bo to, kiedy pojawi się brzuch, jest wydaje mi się bardzo indywidualną sprawą, nie jem więcej niż normalnie więc to na pewno nie z przejedzenia;-)
A to zdjęcie robiłam rano przed śniadaniem, całkowicie na pusty żołądek.

Neftis spytaj sie gina czy w tym tygodniu moze cokolwiek byc widac??.... odpowie ze nie bo macica jesdynie jest lekko powiekszona i nadal jest na swoim miejscu tam w srodku... :)... ale ok :)
Nie muszę się pytać, akurat swoje wiem w tym temacie;-)
Jestem w ciąży więc rosnący brzuch ma jak dla mnie tylko jedną przyczynę;-)
A poza ty, jak zauważyłaś u mnie to dopiero początki i to wyczekane początki więc cieszę się jak głupia:-)

z brzuchem to jest indywidualna sprawa, wszystko zależy od organizmu. u niektórych może być coś widać dopiero w 12tyg a u niektórych wcześniej. także nie widzę podstaw do kłótni:tak:

reklama
Do góry