reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Prawie 17 tydzień no to tobie na prawde niedużo zostało za niedługo bedziesz miała swoje maleństwo przy sobie ale suuuuper:-) też bym już chciała

marika22 doczekasz sie niuni ja tez czekam z utęsknieniem zwłaszcza że od slubu za miesiąc mija mi 4 latka i cały czas starałam sie by zajść w ciąże a zegar mi bił...30 latek.....ja już czuję moją niunię w dzień i w nocy na okrągło....jest dzieciątko duuuuże....hihihihi.....mało ma miejsca w brzuszku:-D

Ja starałam sie ponad rok i nie wychodziło potem sie okazało ze mam cyste na jajniku dostałam tabletki cysta mi zeszła i zaraz po tym zaszłam w ciąże

A ja się nie leczyłam....poprostu czułam że to blokada psychiczna...mój mąz przebywał w USA wracał co 5 miesięcy na miesiąc i wracał do USA....teraz na wakacje wrócił na 2 miesiące no i zrobiliśmy sobie wakacje...udało się...relaks i spokój hihihihihihihi

od 3 miesięcy jest z nami w domku..pracuje tu w Polsce i jestesmy BBAAAAARDZO SZCZĘSLIWI.............:-)
a Ty cio będziesz miała???chłopczyka czy dziewczynkę???
bo ja jeszczce na 100 nie wiem...dłuuuugo mowił mi ginekolog ze to chłopiec a w styczniu powiedział że dziweczynka a ostatnio nie było widać hihihihi:-D:crazy:

reklama
Ja jeszcze nie wiem teraz ide do lekarza 2 kwietnia ale słyszałam że podobno ten lekarz do którego chodze nie chce mówić mojej siostrze i koleżance też nie chciał powiedzieć więc nie wiem czy sie dowiem ale jak sie dowiem to zaraz ci napisze:-)

Do góry