reklama
marika22 doczekasz sie niuni ja tez czekam z utęsknieniem zwłaszcza że od slubu za miesiąc mija mi 4 latka i cały czas starałam sie by zajść w ciąże a zegar mi bił...30 latek.....ja już czuję moją niunię w dzień i w nocy na okrągło....jest dzieciątko duuuuże....hihihihi.....mało ma miejsca w brzuszku
A ja się nie leczyłam....poprostu czułam że to blokada psychiczna...mój mąz przebywał w USA wracał co 5 miesięcy na miesiąc i wracał do USA....teraz na wakacje wrócił na 2 miesiące no i zrobiliśmy sobie wakacje...udało się...relaks i spokój hihihihihihihi
od 3 miesięcy jest z nami w domku..pracuje tu w Polsce i jestesmy BBAAAAARDZO SZCZĘSLIWI.............:-)
a Ty cio będziesz miała???chłopczyka czy dziewczynkę???
bo ja jeszczce na 100 nie wiem...dłuuuugo mowił mi ginekolog ze to chłopiec a w styczniu powiedział że dziweczynka a ostatnio nie było widać hihihihi
a Ty cio będziesz miała???chłopczyka czy dziewczynkę???
bo ja jeszczce na 100 nie wiem...dłuuuugo mowił mi ginekolog ze to chłopiec a w styczniu powiedział że dziweczynka a ostatnio nie było widać hihihihi
reklama
Ja jeszcze nie wiem teraz ide do lekarza 2 kwietnia ale słyszałam że podobno ten lekarz do którego chodze nie chce mówić mojej siostrze i koleżance też nie chciał powiedzieć więc nie wiem czy sie dowiem ale jak sie dowiem to zaraz ci napisze:-)