reklama
E
efilo
Gość
A ja się muszę pochwalić że przez ponad miesiąc pomiędzy wizytami u gina przytyłam o 100gram. I upierałam się że to wina dżinów, bo podczas poprzedniego ważenia ich na sobie nie miałam. 

isia_83
Fanka BB :)
A moje brzucho to już nie wiem czego jest efekt - pewnie w połowie ciąży, a w drugiej połowie jedzonka
Zawsze pierwszy rósł jak tylko zaczynałam sobie za dużo pozwalać z jedzeniem no i teraz mam problem bo nie wiem co mnie tak wypycha :-)
Chętnie pokażę jeśli mi ktoś w prosty sposób wytłumaczy i krok po kroku jak wstawić zdjęcie ;-) Mam też problem z wstawieniem suwaczka, wszelkie instrukcje jakoś do mnie chyba nie docierają...chociaż wydaje mi się,że postępuję zgodnie z nimi

Chętnie pokażę jeśli mi ktoś w prosty sposób wytłumaczy i krok po kroku jak wstawić zdjęcie ;-) Mam też problem z wstawieniem suwaczka, wszelkie instrukcje jakoś do mnie chyba nie docierają...chociaż wydaje mi się,że postępuję zgodnie z nimi

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Esiu to tak samo jak u mnie, nie wiem czy to juz widiczna fasolka czy po prostu od jedzenia?Piękne brzusio :-)
Ja zacznę się fotografować gdy zacznie być coś widać - póki co, to raczej objaw żarełka![]()
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ja mam najbardziej twardy wieczorem a w ciągu dnia tak średnio, dlatego nie wiem czy to mój tłuszczyk czy fasolka tak urosła.Ja też pewności nie mam od czego mój brzucho, ale reszta ciała to bez wątpienia efekt obżarstwa![]()
. Powiedzcie mi kochane, czy też macie twarde brzuszki? Bo ja bardzo...
![]()
reklama