reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuchata galeria

Piękne brzusio :-)
Ja zacznę się fotografować gdy zacznie być coś widać - póki co, to raczej objaw żarełka :-D

reklama
A ja się muszę pochwalić że przez ponad miesiąc pomiędzy wizytami u gina przytyłam o 100gram. I upierałam się że to wina dżinów, bo podczas poprzedniego ważenia ich na sobie nie miałam. :-D

A moje brzucho to już nie wiem czego jest efekt - pewnie w połowie ciąży, a w drugiej połowie jedzonka :-D Zawsze pierwszy rósł jak tylko zaczynałam sobie za dużo pozwalać z jedzeniem no i teraz mam problem bo nie wiem co mnie tak wypycha :-)
Chętnie pokażę jeśli mi ktoś w prosty sposób wytłumaczy i krok po kroku jak wstawić zdjęcie ;-) Mam też problem z wstawieniem suwaczka, wszelkie instrukcje jakoś do mnie chyba nie docierają...chociaż wydaje mi się,że postępuję zgodnie z nimi:confused:

Ja też pewności nie mam od czego mój brzucho, ale reszta ciała to bez wątpienia efekt obżarstwa :-D :laugh2: . Powiedzcie mi kochane, czy też macie twarde brzuszki? Bo ja bardzo...:confused:

mój brzuch raz twardy raz miękki, zależy od pory dnia. raz mam większy raz mniejszy, różnie z nim jest;-)

reklama
Do góry