reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuchata galeria

reklama
haha skoncz juz z tymi wielorybami hihihi napewno wygladasz ladnie jak prawdziwa future mom:-D :-D

monia to masz tak jak ja 95cm hmm wzrost i waga ma tu znaczenie jak najbardziej ale jeszcze wieksze chyba jak wygladalysmy przed ciaza tzn nasz brzusio :)))) ja mialam 65cm wiec do tej pory przybylo mi 30cm. a Wam???? dodam ze w poprzedniej ciazy mniej przybieralam i na koniec mialam 102cm a teraz????? zobaczymy....

ja generalnie to jestem "chudzina". Nigdy nie ważyłam więcej niż 53 kg , a przeważnie 50-51 kg przy wzroście 165 cm. W pasie mogłam mieć ok. 63 cm.
Widzisz Monia i stąd właśnie moje przerażenie obecnym obwodem brzucha :tak: :tak: :tak:

Ja przy wzroście 171 zawsze ważyłam ok 58kg, ale wszyscy którym mówiłam ile ważę twierdzili, że muszę mieć bardzo ciężkie kości :tak:

Ok, no wiec ja przed ciaza wazylam 51 kg przy wzroscie 177cm. Moj maz sie ze mnie smial ze ja to szkieleton chodzacy ale ja juz taka jestem, nie mam za kim byc gruba a raczej ciazko przytyc mi. W obwodzie pasa nie wiem dokladnie ile mialam ale jakos 62 czy cos...

HAHAHA MONIKA MOJ MAZ MOWI ZE TERAZ WLASNIE LADNIE WYGLADAM JAK PRZYTYLAM W CIAZY I TAK MAM WYGLADAC JAK NIE JESTEM W CIAZY ALE JA SIE CZUJE JAK SLONIATKO:szok: :-D A POZA TYM MAM ZBYT WIELE FAJNYCH CIUCHOW BY SIE W NIE NIE WMIESCIC:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Naczytalam sie o wielorybach i pobieglam sie zmierzyc :-) mam 96 cm. Hehe, smieszne uczucie, nigdy nie mialam tylu centymetrow heheh. Przed ciaza raczej chuda bylam-okolo 50 kg przy 164 cm. Ciekawe jak sie bedzie to zrzucac :-)

reklama
Do góry