reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuchata galeria

reklama
hahaha dziewczyny! Ja sie nie chwalilam bo do waszych to sie umywa! Poza tym to wciaz czekam na ten watek zamkniety!!!! jak narazie moge wam powiedziec ze w najszerszym miejscu czyli jakies 3-4 cm pod pepkiem mam w obwodzie 95cm. jak na mnie to jest duzo ale w porownaniu z wami to nic. W ogole nikt u mnie w pracy uwierzyc nie moze ze to juz 7 miesiac, wszyscy mysla ze jestm w 4 czt 5:szok: :-D . No ale racja, nie narzekam bo nie mam rozciagnietej skory i ani jednego rozstepu:-D :-) :tak: !

Anula ale pokaźny brzuszek, a jaki śmieszny pępuszek taki dzyndzelek :-D.

Matko jaka ja wielka jestem :-) Mój Maciek chyba sobie apartament tam urządza i dlatego taki wielki :-D :-)

A pępel mam taki smieszny po laparoskopii, bo to akurat przez pępek przeprowadzają

hahaha dziewczyny! Ja sie nie chwalilam bo do waszych to sie umywa! Poza tym to wciaz czekam na ten watek zamkniety!!!! jak narazie moge wam powiedziec ze w najszerszym miejscu czyli jakies 3-4 cm pod pepkiem mam w obwodzie 95cm. jak na mnie to jest duzo ale w porownaniu z wami to nic. W ogole nikt u mnie w pracy uwierzyc nie moze ze to juz 7 miesiac, wszyscy mysla ze jestm w 4 czt 5:szok: :-D . No ale racja, nie narzekam bo nie mam rozciagnietej skory i ani jednego rozstepu:-D :-) :tak: !

Monia ja mam 93cm i wszyscy mi mówią, że taka wielka jestem :tak:
Za to moje dzieci "wyceniają" brzuszek na 4 lub 5 miesiąc.

Jolka jestes kochana ze sprawdzilas!!!:tak: :-) Dziwie sie ze dziewczyny nie mierza i nic nie pisza tutaj o wymiarach hihi bo fotki naprawde wychodza inaczej. Ja co fotka to mam inny brzuch, zalezy od zblizenia, ciuchow itd. Czasem mi wyszedl taki brzuchol ze moja mama sie smiala ze ja jestem gotowa na porodowke a jakbys widziala mnie w rzeczywistoscie to prawie ze plasko:szok: . oczywiscie teraz juz plasko nie jest ale nie aby sterczal na kilometr przede mna!:-D

wiecie co ja sie zmierzylam i w najszerszym miejscu mam 96 cm,to znaczy ze tak zle jeszcze ze mną nie jest,ale ten brzuchol wydaje mi sie ogromny:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monia a samymm brzuszkiem moglabys sie pochwalic,a reszte wkleisz na zamknietym

Dorotka no tak zle jeszcze z toba nie jest :-D :-D :-D ! To przewyzszasz mnie tylko centymetrem hihi tylko ze ty chyba malutka jestes nie? bo ja jestem wysoka wiec to inaczej tez. Ile masz wzrostu i ile wazysz? Sorki jesli za duzo pytam:szok: :-D

Monika ale to wszystko zalezy od naszej budowy ciala wiec nic sie nie martw!;-) ja zawsze bylam chuda i wysoka dlatego dla mnie 95 cm to duzo a dla kogos mniejszego z malym brzuszkiem przed ciaza to by bylo nic. Poza tym to chyba twoja druga ciaza tak? bo w drugiej z regoly brzuszek jest wiekszy bo miesnie juz sa rozciagniete. tak mi zawsze moja pani doktor mowi i wszedzie tak pisza. oczywiscie sa wyjatki jak zawsze ale piszac ogolnie.

reklama
a poza tym zwroccie uwage ze niektore dziewczyny juz sa w 29 tygdniu a inne w 26 a to robi wielka roznice bo "w tym okresie" ciazy kazdy tydzien moze oznaczac dodatkowe centymetry.:-D

Do góry